VEČITI U VIDEO IGRICI: Partizan i Crvena zvezda u NBA 2K15

Zabava za sve

VEČITI U VIDEO IGRICI: Partizan i Crvena zvezda u NBA 2K15

Košarka -
Inteligencija igrača u video igrici nije više izveštačena. Kada promaše ključan šut pri faulu, može se videti frustracija na njihovom licu

BEOGRAD - Evropska košarka ima izuzetno strastvene navijače, što je prepoznala kompanija 2K Sports koja je prošle godine odlučila da po prvi put u istoriji, timovi Evrolige budu uključeni u video igricu NBA 2K. Partizan NIS i Crvena zvezda Telekom izabrani su među timovima koji će se pojaviti u novoj verziji video igrice.

U verziji NBA 2K14 bilo je uključeno 14 timova iz Evrolige: Alba Berlin, Barcelona, Real Madrid, CSKA, EA7 Emporio Armani Milano, Montepaski Sijena, Fenerbahče Ulker, Andolu Efes, Panatinaikos, Olimpijakos, Makabi, Žalgiris, Unikaha, Laboral Kuća. Ovaj spisak je proširen na 25 timova, a pored srpskih klubova uključeni su Brose Baskets, Bajern, Galatasaraj, Nanter, Lijetuvos Ritas, Lokomotiva Kubanj, Zijelona Gora, Strazbur, Unikaha u novoj verziji NBA 2K15 koja će izaći ove godine.

Video igrica je tako bliska realnosti da se emocije igrača mogu reflektovati na taj način da imate osećaj da ste na pravoj utakmici. Inteligencija igrača u video igrici nije više izveštačena. Kada promaše ključan šut pri faulu, može se videti frustracija na njihovom licu. Krilni igrači u odbrani lete ka bloku kako bi udvojili centre ili ostaju zalepljeni za svog igrača kada napadač krene na postavljenu odbranu. To su samo neke od karakteristika igrice. Ono što je najupečatljivije jesu vizuelni efekti. Mogu se jasno videti izrazi lica igrača i čuti reči koje izgovaraju.

“Naši kontinuirani napori da učinimo Evroligu većom i boljom doneli su velike rezultate. Jedan od najvećih trenutaka ove sezone jeste uključivanje košarkaških timova iz Evrolige u NBA 2K video igricu. Želimo da održavamo dobre odnose i dostupnost timova koje naši navijači vole i zato je 2K Sports kompanija odlučila da uključi 25 timova u video igricu”, konstatovao je CEO Evrolige Žordi Bartomeu.

http://www.youtube.com/watch?v=HRzL28NGo-o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track