SALE ĐORĐEVIĆ U AKCIJI KURIRA I B92: Moramo pomoći najugroženijima!
Foto: Dragana Udovičić

HUMAN

SALE ĐORĐEVIĆ U AKCIJI KURIRA I B92: Moramo pomoći najugroženijima!

Košarka -
Selektor naše reprezentacije biće među veteranima iz Srbije, BiH i Hrvatske koji će učestvovati u manifestaciji „Srce na teren“

Uvek spreman da pomogne!Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević sa zadovoljstvom je prihvatio da bude deo humanitarne utakmice veterana iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koja će biti organizovana za prikupljanje pomoći postradalima u poplavama. Učešće u ovoj plemenitoj akciji, koju zajednički organizuju Kurir i B92, uzeće više od 60 najvećih asova legendarne jugoslovenske škole košarke, a domaćin će biti novobeogradska Hala sportova.Probudimo ljudskost- To je veoma pozitivna i dobra akcija, pa ovu priliku koristim da pozovem sve da dođu i podrže nas. Takođe, zahvalio bih se vama iz Kurira i s B92, ali i ostalim medijima koji će ispratiti ovaj događaj. Vrlo je važno da dođe što više ljudi, kako bismo pomogli ne samo Obrenovčanima već svima kojima je naša pomoć neophodna - kaže Đorđević i dodaje:- Vreme je da konačno shvatimo da na kraju stradaju ljudi i da u tom trenutku nije važno koje su narodnosti i iz koje zemlje. Potrebno je da se probudi ono ljudsko u nama i da pokažemo pravo lice. Mi sportisti smo uvek bili tu da pomognemo, a tako će biti i sada.Da pomognemo naroduTokom igračke karijere Aleksandar Đorđević je širom sveta stekao veliki broj prijatelja, koji takođe žele da pomognu Srbiji u trenucima kada sanira posledice katastrofe.- Iskren da budem, svakoga je dirnulo ovo, svako je dao podršku. Na nama je da uključimo što više prijatelja iz sporta, ali i van njega, kako bismo pomogli svom narodu - kaže Đorđević.

Više od 60 učesnikaDOLAZI MNOGO PRIJATELJAAleksandar Đorđević ističe da jedva čeka da se sastane sa asovima s kojima je vodio veliku borbu tokom profesionalne karijere.- Plan je da se u Hali sportova sastanemo mi kao domaćini i selekcije Hrvatske i BiH, i to po dva poluvremena. Još se ne zna konačan spisak učesnika, budući da su pozivnice poslate na više od 60 adresa, a voleo bih da vidim sve te ljude s kojima sam na terenu proveo pola života - kaže selektor Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track