Čović: Duško, ne diraj mi porodicu!
Foto: Kurir Štampano

Čelnici „večitih rivala“ teraju po starom

Čović: Duško, ne diraj mi porodicu!

Košarka -
Zamolio bih navijače da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića jer je on najbolje što ta familija ima, rekao Vujošević

Već viđeno.Još jedno izdanje košarkaškog „večitog derbija“ je iza nas, a saga u kojoj glavne uloge igraju prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović i trener Partizana Duško Vujošević nastavljena je po starom i nikako dobrom običaju. Najavljujući današnji susret sa ekipom FMP, Vujošević je deo izlaganja na konferenciji za medije posvetio i sinu prvog čoveka crveno-belih.Bez revanšizma- Kako utakmica sa FMP dolazi posle meča s Crvenom zvezdom u Železniku i određenih dešavanja koja predstavljaju šarm tog terena, zamolio bih našu publiku da utakmici pristupi bez revanšizma, gospodski i na taj način pokažu razliku. Najlakše je iz publike ili kao deo publike u terenu, kojoj tu sigurno nije mesto, biti agresivan prema igračima gostujućeg tima. I, takođe, iskreno bih zamolio navijače Partizana da pogrdnim skandiranjem ne vređaju Filipa Čovića, jer on je pravi sportista i gospodin i najbolje što ta familija ima - poručio je Vujošević, a veoma brzo stigla je reakcija Nebojše Čovića.Odgovornost- Sram vas bilo, Duško Vujoševiću. Šta vam je moja porodica zgrešila? Šta su vam zgrešili moja ćerka i sin, moja supruga i unuci? Ja vašu porodicu nikada nisam dirao, niti ću je dirati. Ovakvi vaši istupi u medijima direktno pokazuju da ste upravo vi inicijator uvreda na račun moje porodice svih ovih godina i zato snosite i odgovornost za sve što će se ubuduće dešavati mom sinu i kompletnoj mojoj porodici. Čoveče, ostavite više moju porodicu na miru, a treba da vas je stid i sram svega što radite - rekao je Čović.

EvroligaZAGREB PLAĆA CIBONIN DUGGrad Zagreb omogućiće Ciboni da sledeće sezone igra u Evroligi. Nakon rasprave od sat vremena u gradskoj skupštini Zagreba, za predlog gradonačelnika Milana Bandića glasalo je 29 od 40 gradskih odbornika, pa će Cibona od grada dobiti dva miliona evra, koja će je verovatno vratiti u košarkašku elitu.To znači da će Crvena zvezda igrati u kvalifikacijama za Evroligu, a Partizan u Evrokupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track