VUJOŠEVIĆ: Ekipe Partizana i Radničkog uvek igraju dobru košarku, iako nisu plaćene
Foto: Beta

Još bolje u revanšu

VUJOŠEVIĆ: Ekipe Partizana i Radničkog uvek igraju dobru košarku, iako nisu plaćene

Košarka -
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca neće biti nimalo lak

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca neće biti nimalo lak.Crno-beli se nalaze nadomak plasmana u finale, pošto su u subotu dobili prvu utakmicu rezultatom 89:81."Mi smo na prvoj polufinalnoj utakmici imali periode veoma dobre igre, ali i intervale sa kojima nismo zadovoljni. Sa povećanim nivoom energije i koncentracije na neke veoma bitne detalje u igri i sa još kvalitetnijim pristupom moramo da odigramo utakmicu koja će biti sve samo ne laka i jednostavna za dobiti", izjavio je Vujošević.

Trener Partizana dodao je da Radnički ima veoma dobar tim, kao i da očekuje da Kragujevčani budu dodatno motivisani pred svojom publikom."Oni su ekipa koja svoju sigurnost traži kroz veliki broj šuteva van linije za tri poena, tranzicioni napad i igre dva na dva. Mogu da budu veoma neprijatni ako se određene stvari u njihovoj igri ne iskontrolišu u punoj meri. Postoji jedan kuriozitet za ove dve ekipe, kada igraju pruže uvek dobru košarku i pokazuju veliku borbenost, bez obzira što nisu plaćene", zaključio je Vujošević.

Utakmica Radnički - Partizan igra se u utorak od 20 časova u hali Jezero.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track