Čović i Vujošević pretvorili celu sezonu u lični kafanski obračun (VIDEO)
Foto: Printskrin

Niske strasti

Čović i Vujošević pretvorili celu sezonu u lični kafanski obračun (VIDEO)

Košarka -
Predsednik Crvene zvezde i trener Partizana nebrojeno puta su uličarskim rečnikom na konferencijama za štampu i putem saopštenja prozivali drugu stranu

Košarkaška klupska sezona završena je u subotu uveče trijumfom Partizana i skandalom koji su priredili navijači Crvene zvezde koji su ukrali pehar KSS namenjen šampionu.

Međutim, slavu Bogdanu Bogdanoviću, Luki Mitroviću, Đorđu Gagiću, Bobanu Marjanoviću i ostalim košarkašima, ukrali su Duško Vujošević i Nebojša Čović, koji su obeležili sezonu za nama.

Predsednik Crvene zvezde i trener Partizana nebrojeno puta su uličarskim rečnikom na konferencijama za štampu, putem saopštenja ili gostovanjima u raznim TV emisijama prozivali drugu stranu, dizali tenzije i time i one najveće poštovaoce košarke doveli do tačke gađenja prema ovom sportu.

Pauza do nove sezone pravo je vreme da se zaustavi primitivizam, da se smire strasti u oba tabora, da ona druga strana počne da se respektuje kao rivalska, nikako neprijateljska, a neka video prilog, koji u nekoliko sekundi sažima sezonu, a koji je objavljen na portalu Jutjub definitivno bude tačka na sukob Vujošević - Čović u kojoj nema pobednika, već samo poraženih.

http://www.youtube.com/watch?v=has-yXZ9Ce8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track