BOMBA SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda bi da angažuje Markusa Vilijamsa

Pregovori

BOMBA SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda bi da angažuje Markusa Vilijamsa

Košarka -
Amerikanac je posle utakmice u Areni na blogu Evrolige oduševljeno pohvalio atmosferu koju su napravili navijači Zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda ispituje mogućnost da za oko 250.000 evra angažuje 28-godišnjeg Amerikanca Markusa Vilijamsa, koga su navijači crveno-belih dobro zapamtili prošle sezone u dresu ruske Lokomotive.

Amerikanac je pokvario evroligaški debi Zvezde u fenomenalnom ambijentu "Arene". Tada je Vilijams napunio crveno – bele sa 23 poena i sedam skokova, u pobedi ruskog tima 87:84, a skoro 20.000 navijača je moglo da se uvidi u njegove kvalitete.

Posle te utakmice, Vilijams je na blogu Evrolige oduševljeno izneo utiske sa tog meča, pohvalivši atmosferu koju su napravili navijači Zvezde.

Ono o čemu se ne zna mnogo jeste da je Markusu 2010. godine dok je branio boje Jeniseja iz Krasnojarska pronađen tumor na srcu i da mu je savetovano da prestane sa bavljanjem košarkom. Vilijams se vratio u domovinu kako bi bio podvrgnut operaciji, ali nijednog trenutka nije razmišljao da ostavi najveću ljubav. Ipak, operacija je ostavila traga u vidu veoma neslavnih epizoda u Uniksu iz Kazanja i kineskom Jiangsu Dragonsima.

Ostaje da se vidi da li je tržišna vrednost nekadašnjeg igrača Nju Džerzija, Golden Stejta i Memfisa previsoka za trenutne budžetske mogućnosti srpskog tima.

Kurir sport / Novosti sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track