VUJOŠEVIĆ PLAĆA KAZNU: Udaranje u tramvaj došlo na naplatu
Foto: Dragana Udovičić

Pripremio pare

VUJOŠEVIĆ PLAĆA KAZNU: Udaranje u tramvaj došlo na naplatu

Košarka -
Duško Vujošević dobio odluku suda za saobraćajni incident, izazvan nepoštovanjem prednosti koji imaju šinska vozila

Oštro oko Kurirovog foto-reportera zabeležilo je trenutak kad je trener Partizana Duško Vujošević izašao iz kancelarije na stadionu u Humskoj s mnoštvom papira u rukama.U prvi mah se činilo da strateg košarkaša crno-belih nosi pisanu razradu napadačkih i odbrambenih akcija koje će uvežbavati tokom priprema u Beogradu, ali kad se uvećala fotografija, jasno se moglo videti da je trofejni stručnjak uplatio novac na račun Prekršajnog suda.Pripremljena priznanicaNije teško pretpostaviti da je, sad već čuveni, sudar s tramvajem na Autokomandi dobio i epilog kod sudije za prekršaje. Incident se dogodio poslednjeg dana juna, po povratku Vujoševića iz Humske, kada na jednoj od najprometnijih gradskih raskrsnica nije poštovao prednost koju imaju šinska vozila. Šteta nije bila velika, ali zadnji deo džipa „rekston“ morao je kod limara na opravku. Mediji su narednih dana događaj doveli u vezu s Vujoševićevim lošim vidom, a potvrda je došla u julu, kad su preneli da se podvrgao hirurškom odstranjivanju katarakte.Sve zbog dominacijeVujošević nije želeo da objašnjava da li su priznanice u rukama bile nalog za plaćanje kazne zbog „slučaja Autokomanda“ ili nekog drugog prekršaja.- Našaliću se pa ću vam reći da je presuda dobijena zbog dugogodišnje dominacije Partizana - poručio je Vujošević. Nakon saobraćajke Vujoševiću je oduzeta vozačka dozvola na određeni period, o kojem se u javnosti još spekuliše.

Stradala zadnja vrata... Nije bilo povređenih u incidentu
Stradala zadnja vrata... Nije bilo povređenih u incidentu

ČINJENICENajveći problemi Duška Vujoševića- 25. 12. 2013 - 9. 1. 2014 - lečenje na VMA zbog problema sa bubrezima- 30. 6. 2014 - sudar s tramvajem na raskrsnici kod stadiona Partizana- 10. 7. 2014 - operacija katarakte- Primio svega jednu platu od avgusta 2013. do juna 2014.

PehoviZABORAVIĆE 2014. GODINUOsim rezultatskog uspeha u domaćoj KLS, Vujošević će verovatno poželeti da mu se ne ponovi 2014. Zbog problema s dijabetesom godina mu je započela bolničkim lečenjem na VMA, da bi mu po izlasku naišao talas nevolja sa ekipom. Prvo je Dragan Milosavljević povredio ukrštene ligamente, a onda je i Tarens Kinsi odlučio da ode iz Partizana. Na sve to došla je „trojka“ Nolana Smita u poslednjoj sekundi, što je značilo gubitak Evrolige.

Ništa od RusaOBMANUT OD IZVORAPosle serije loših vesti o odlasku Bogdanovića, Bertansa, Lovernja i Vestermana, za trenutak je došla najava o mogućem ulasku „Gasproma“ u proces privatizacije crno-belih. Informacija koja je budila optimizam kod navijača da će se pitanje finansiranja kluba skinuti s dnevnog reda važila je nepun dan, da bi je na kraju Vujošević opovrgao naglasivši da je ga je prevario njegov izvor iz Vlade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track