RADONJIĆ PRED DUEL U ZAGREBU: Cibona je veliko iskušenje za Zvezdu
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Teško gostovanje crveno-belih

RADONJIĆ PRED DUEL U ZAGREBU: Cibona je veliko iskušenje za Zvezdu

Košarka -
Trener crveno-belih istakao je da se Cibona konsolidovala i stabilizovala posle finansijskih problema na kraju prošle sezone

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je predstojeća utakmica sa Cibonom u Jadranskoj ligi veliko iskušenje za njegovu ekipu i dodao da očekuje da vidi napredak u igri.

"Duel sa Cibonom na njenom terenu biće veliko iskušenje za našu mladu ekipu. Ipak, očekujem da ćemo kroz još jedan težak meč nastaviti da gradimo tim", rekao je Radonjić.

On je naveo da ne zna da li će sutrašnjem meču drugog kola Jadranske lige moći da računa na reprezentativnog plejmejkera Stefana Jovića.

"Još ne znamo da li ćemo u Zagrebu biti kompletni, jer je Jović propustio trening posle meča sa Levskim. Radi se o lakšoj povredi, ali tek na dan utakmice znaćemo da li će on biti u sastavu", naveo je Radonjić.

Trener crveno-belih istakao je da se Cibona konsolidovala i stabilizovala posle finansijskih problema na kraju prošle sezone.

"Zagrepčani su uspeli uspešno da nadomeste odlaske Šarića i Planinića dovođenjem Lalića i Baraća. Međutim, za njih je najznačajnije da su produžili saradnju sa plejmejkerom Blesingejmom i iskusnim igračima koji su dugo godina u sistemu kao što su Davor Kus i Marin Rozić. Možda i najzvučnije pojačanje dobili su neposredno pred početak lige u liku Van Ostroma", zaključio je Radonjić.

Zvezda je u prvom kolu regionalnog takmičenja savladala Levski, dok su Zagrepčani na svom terenu poraženi od Olimpije.

Utakmica drugog kola Jadranske lige između Cibone i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Zagrebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track