DŽENKINS: Najvažnije su pobede, imam podršku svih u klubu
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Svestan loše forme

DŽENKINS: Najvažnije su pobede, imam podršku svih u klubu

Košarka -
Zadovoljan sam zbog nove pobede, što je najvažnije u ovom trenutku. Verujem da će moj košgeterski učinak biti bolji u narednim mečevima, rekao je Amerikanac

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Čarls Dženkins rekao je danas da ga raduje podrška kluba posle njegovih slabijih partija u poslednje vreme i dodao da je najvažnije da su crveno-beli nastavili sa pobedama.

Crvena zvezda je juče pobedila Budućnost u Pioniru sa 83:69 i osamostalila se na prvom mestu na tabeli Jadranske lige.

"Srećan sam što imam podršku trenera Radonjića, saigrača i navijača. Zadovoljan sam zbog nove pobede, što je najvažnije u ovom trenutku. Verujem da će moj košgeterski učinak biti bolji u narednim mečevima", rekao je Dženkins za sajt Jadranske lige.

Bek crveno-belih Jaka Blažić istakao je da je njegov tim zasluženo slavio protiv Budućnosti (83:69) i zahvalio se navijačima na podršci.

"Odigrali smo jako loše prvo poluvreme. Nismo ušli agresivno u utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo izgledali kao pravi tim. Zaslužena pobeda, sada smo prvi na tabeli i idemo dalje. Moram da pohvalim navijače i sigurno je dobro što imamo ovakvu podršku i u Jadranskoj ligi. Navijači su nam mnogo pomogli i nadam se da će biti još ovakvih utakmica", naveo je Blažič.

Crvena zvezda naredni meč u Jadranskoj ligi igra protiv Solnoka u nedelju, a prethodno je očekuje duel u Evroligi protiv Olimpijakosa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track