IGRAČI PARTIZANA PAVLOVIĆU: Batali pecanje, dođi na basket!
Foto: Grobarka ‏@ima1tim

Apel košarkaša crno-belih

IGRAČI PARTIZANA PAVLOVIĆU: Batali pecanje, dođi na basket!

Košarka -
Navijači Partizana su pre i tokom utakmice pokrenuli akciju sa nazivom "Sale, vrati se" čiji je cilj da se uveri Pavlović da se vrati u crno-beli klub

BEOGRAD - Košarkaši Partizana pozvali su nekadašnjeg saigrača Aleksandra Pavlovića da se vrati u redove crno-belih.Partizan je ranije večeras u Beogradu pobedio rumunski Asesoft 76:69 u 5. kolu Evrokupa. Crno-beli su ostvarili prvi trijumf u ovom takmičenju i zadržali šanse za plasman u drugu fazu takmičenja.Navijači Partizana su pre i tokom utakmice pokrenuli akciju sa nazivom "Sale, vrati se" čiji je cilj da se ubedi Pavlović da se vrati u crno-beli klub.

Foto: kkpartizan.rs
Foto: kkpartizan.rs

Navijači su na papirima, majicama, transparentima uputili poruke Pavloviću. Po završetku meča igrači su se radovali pobedi s navijačima, a uzeli su transparent na kojem je pisalo "Batali pecanje, dođi na basket".Igrači Partizana su na ovaj način pozvali Pavlovića da se vrati i pomogne crno-belima u nastavku sezone. Pavlović je nedavno na društvenim mrežama objavio sliku gde se vidi da peca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track