(VIDEO) VUJOŠEVIĆ: Igrači Levskog su nas branili od navijača
Foto: Printskrin

Pohvalio domaćine

(VIDEO) VUJOŠEVIĆ: Igrači Levskog su nas branili od navijača

Košarka -
Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo, kada oni budu dolazili u Beograd, rekao je trener Partizana

SOFIJA - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zahvalio se večeras igračima i stručnom štabu Levskog, jer su pritekli u pomoć njegovom timu prilikom incidenta i ulaska bugarskih navijača na teren.

"Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski. Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo, kada oni budu dolazili u Beograd", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Partizan je ubedljivo savladao Levski (98:66), a meč u Sofiji obeležio je incident početkom druge četvrtine kada su navijači domaćeg tima ušli u teren u želji da se obračunaju sa pristalicima crno-belih.

"Bila je odlična atmosfera na početku utakmice, ispunjena dvorana. Mislim da jeLevski pogrešio jer u prisustvu toliko velikog broja navijača, a bilo je i dosta fudbalskih navijača, obezbeđenje nije bilo srazmerno", kazao je Vujošević.

On je istako da je zadovoljan, jer je pored pobede, Partizan dobio i neke igrači koji su veoma bitni za način igre crno-belih.

"Vrlo značajna pobeda i odličan pristup igrača. Od početka utakmice imali smo vrlo jasnu ideju kako i na koji način treba da odigramo protiv ekipe Levskog. Kontrolisali smo celu utakmicu i na kraju vrlo ubedljivo rezultatski dobili. Ono što je jako bitno sa individualnog i timskog aspekta, dobili smo neke igrače koji su vrlo bitni za naš način igre", zaključio je Vujošević.

http://www.youtube.com/watch?v=ZfJdGP-Gn7k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track