VUJOŠEVIĆ O PAVLOVIĆU: Saša u nedelju odlučuje da li se vraća u Partizan
Foto: Saša Pavlić

Trener crno-belih uoči meča sa Cibonom

VUJOŠEVIĆ O PAVLOVIĆU: Saša u nedelju odlučuje da li se vraća u Partizan

Košarka -
On je dodao da Cibona dolazi u dobrom sastavu i da uprkos finansijskim problemima polako izlazi iz teške situacije, za razliku od Partizana.

BEOGRAD - Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će u nedelju definitivno da bude poznato hoće li se Saša Pavlović vratiti među crno-bele i najavio da će oporavljeni kapiten Dragan Milosavljević zaigrati protiv Hapoela u Evrokupu.

"Još nemamo novosti oko angažovanja plejmejkera, u nedelju će definitivno biti poznat stav Pavlovića oko povratka, dok je Milosavljević ušao u trenažni proces, neometano radi na treninzima i njegov povratak biće na meču protiv Hapoela", rekao je Vujošević.

On je naglasio da je potrebno da prođe dosta vremena kako bi crno-beli došli u situaciju da osvoje Jadransku ligu, ali da je evidentan napredak u igri u odnosu na početak sezone.

"Mi smo posle gubitka šestorice igrača iz prošlogodišnjeg sastava i složene materijalne situacije krenuli sa stvaranjem novog tima, međutim potrebno je da prođe dosta vremena kako bismo vratili snagu i postali ekipa koja je prethodnih godina ugavnom osvajala regionalno takmičenje. Napretka u igri ima, zahvalan sam publici koja je prepoznala šta se dešava i vidi razloge zbog kojih smo dovedeni u ovu situaciju. Čak je i Leonardo da Vinči imao loše periode", istakao je Vujošević.

On je dodao da Cibona dolazi u dobrom sastavu i da uprkos finansijskim problemima polako izlazi iz teške situacije, za razliku od Partizana.

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić je analirajući igru Cibone rekao da crno-belima najveća opasnost preti od njihove igre "dva na dva" u kojoj kljčnu ulogu ima plejmejkera Blesingejm.

"Cibona je posle teškog perioda uspela da stvori dobru ekipu ove sezone, u početku nisu postiozali očekivane rezultate, ali ima još dosta da se igra i sigurno je da će do kraja popraviti sliku", rekao je Gašić.

Tezak meč u nedelju očekuje i krilni centar Milan Mačvan.

"Moramo da pobedimo kako bismo ostali u borbi za plasman u završnicu takmičenja. Cibona je digla formu, dovela je Ilijevskog i Markotu, ali ucinićemo sve da pobedimo pred svojim navijačima", rekao je Mačvan.

Utakmica devetog kola Jadranske između Partizana i Cibone igra se u nedelju od 19 sati u dvorani Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track