VUJOŠEVIĆ OGORČEN: Jedan sponzor traži moju smenu
Foto: Fonet

Dule nervozan zbog teške situacije u klubu

VUJOŠEVIĆ OGORČEN: Jedan sponzor traži moju smenu

Košarka -
Vujošević je krajem treće isključen zbog dve tehničke greške, koje je dobio zbog protesta i prigovora, a ta odluka ga je razljutila

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je večerašnja pobeda protiv Mege veoma važna za njegov tim i istakao da je svaka njegova rekacija na terenu uzrokovana teškom situacijom u klubu. "Veoma važna pobeda za nas. Došli smo u takvu situaciju da je svaka utakmica važna i na tu važnost računaju naši protivnici i svi "treći" koji su zainteresovani. Partizan ima naznake da na fajnal-foru može da bude opasnost, pa možda hoće da se obezbede", rekao je Vujošević.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Megu sa 89:80 u 11. kolu Jadranske lige. "U prvom poluvremu jako dobar pristup, imali smo 21 skok više protiv Mege koja je atletski dobra ekipa. Mega oscilira, a kad je zainteresovana kao večeras vrlo su nezgodan protivnik", kazao je Vujošević i dodao da ga je pozitivno iznenadio veliki broj navijača na večerašnjem meču. Vujošević je krajem treće isključen zbog dve tehničke greške, koje je dobio zbog protesta i prigovora."U svim mojim reakcijma ima nervoze koja je prouzrokovana situacijom u timu", kazao je Vujošević. Partizan je i dalje bez plejmejkera, a Vujošević je večeras nekoliko puta pomenuo da crni-beli nemaju para za pleja, ali i da nije zadovoljan što mediji stalno licitiraju imenima. "Ovaj što je otišao u Žalgiris je tražio garancije, mi tu garanciju nismo mogli da damo. Raznorazni mutavi, koji su mene gađali na utakmici, oni kao znaju ko se meni sviđa", rekao je Vujošević. On se još jednom zahvalio NIS-u na sponzorstvu i podsetio da Telekom više nije sponzor Partizana. "Telekom više nije sponzor. Telekom uslovljava da se promeni trener Partizana da bi bio sponzor. Pošto su korisnici Telekoma i naši navijači neka prate reakciju i ako ostane ovako neka nađu drugog provajdera", rekao je Vujošević. Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da Partizan mora ozbiljnije da shvati ulazak u treću četvrtinu. "Očekivali smo tešku utakmicu kao što se i pokazalo na kraju. Prvo poluvreme je bilo dobro, ali smo ušli komotno u drugo što su oni iskoristili. Moramo mnogo ozbiljnije da shvatimo ulazak u treću četvrtinu. Ipak, zadovoljan sam pobedom. Mega je dobra ekipa od koje smo očekivali da će igrati do kraja", kazao je Pavlović.

Milojević: Pavlović doneo pobedu PartizanuTrener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je da je Partizan do pobede nad njegovom ekipom došao zahvaljujući tome što ima bolje igrače. "Čestitam Partiaznu, na kvalitet su nas pobedili. Kad smo im prišli na kraju treće četvrtine i početkom četvrte četvrtine Saša Pavlović je pokazao kakav je igrač, rešio je nekoliko napada, podigao je razliku i posle nismo mogli da stigenemo", rekao je Milojević. "Partizan nas je nadskakao i kad takva ekipa ima toliko skokova više ne može da se pobedi. Bili smo blizu, ali šta je tu je idemo dalje. Sledeći je Metalac, da ih pobedimo i da se vratimo na pobednički kolosek", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Andrija Bojić rekao je da je Partizan zasluženo trijumfovao. "Čestitao bih Partizanu na zaslužnoj pobedi. Presudio je skok.Trebalo je tu da se više borimo. Okrećemo se sada Metalcu", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track