PARTIZAN: Zašto nam je sudio Hrvat čija je sestra udata za igrača Zadra?
Foto: Saša Pavlić

Reagovanje Dragana Todorića

PARTIZAN: Zašto nam je sudio Hrvat čija je sestra udata za igrača Zadra?

Košarka -
U povratku u Beograd gledali smo snimak, na kome se jasno vidi da je deset puta presudio na našu štetu, još od prvog faula u napadu Pavlovića, rekao je sportski direktor crno-belih

Košarkaški klub Partizan ponovo je doživeo poraz u Zadru (69:68). Pobeda koju je ostvarila ekipa Zadra više bi značila crno-belima jer bi bili korak bliže plej-ofu.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić uzrok vidi u svom timu, ne želeći da traži alibi na drugoj strani."Uvek gledamo koje su naše greške i kako da ih ispravimo, i kad pobeđujemo i kad gubimo. Ali, ovog puta ne mogu da prećutim greške sudije Obradovića. U povratku u Beograd gledali smo snimak, na kome se jasno vidi da je deset puta presudio na našu štetu, još od prvog faula u napadu Pavlovića."Partizan je prošle godine tražio izuzeće ovog arbitra iz BiH pismenim putem."Ne znam zašto ga je Aleš Kramnikar, komesar za delegiranje sudija, imenovao za jednog od arbitara meča u Zadru. Pa, poznato je da Obradović, iako rodom iz BiH, poseduje i hrvatski pasoš, njegova sestra je udata za bivšeg igrača Zadra."Todorić pominje dvojna državljanstva sudija."Uvek smo se trudili da dostojanstveno pričamo o svemu. Ovog puta nam je nejasno, zašto je on delegiran i to za meč izuzetno važan za nas da bismo nastavili napredak ka poziciji koja vodi u plej-of. Pa, bilo je još dvadesetak slobodnih sudija. Mislim da bi bilo koji arbitar iz Hrvatske bolje sudio nego Obradović. Očigledno je da na sve probleme koji prate Partizan poslednjih godinu dana i s kojima se borimo, neko smatra da smo uspesima dosadili i da je došao trenutak da nas „skinu“."

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track