SEĆANJE NA JAGODU: Navijači Spartaka ispred ambasade Srbije u Moskvi upalili sveće za Marka Ivkovića
Foto: KK Crvena Zvezda

Uputili i novčanu pomoć

SEĆANJE NA JAGODU: Navijači Spartaka ispred ambasade Srbije u Moskvi upalili sveće za Marka Ivkovića

Košarka -
Izjave saučešća i poruke podrške Markovoj porodici preneo je prvi savetnik ambasade Republike Srbije u Moskvi Momčilo Zeković

Sećanje na Marka Ivkovića živi. I van granica Srbije. Nedavno smo bili svedoci veoma emotivnog gesta navijača Olimpijakosa prilikom utakmice između Crvene zvezde i tima iz Pireja u Evroligi. Kapitenu beogradskih crveno-belih Luki Mitorviću uručen je Olimpijakosov dres na kome je pisalo - MARKO IVKOVIĆ i veliki buket cveća.

To nije bilo sve pošto se na tribini gde su bili smešteni navijači Olimpijakosa razvila velika zastava sa Markovim likom i transparent na kome je pisalo: JAGODA ŽIVIŠ, ZAUVEK SA NAMA.Ništa manje dirljiv bio je i gest navijača Spartaka iz Moskve koji su takođe u bratskim odnosima sa Zvezdinim navijačima. Naime, dvadesetak navijača moskovskog kluba je pre nekoliko dana posetilo ambasadu Srbije u Moskvi ispred koje su palili sveće za tragično nastradalog Marka Ivkovića i porodici uputili novčanu pomoć u iznosu od 540 evra.Izjave saučešća i poruke podrške Markovoj porodici preneo je prvi savetnik ambasade Republike Srbije u Moskvi Momčilo Zeković. Porodica Marka Ivkovića tom prilikom izrazila je veliku zahvalnost navijačima Spartaka za gest koji je svakako vredan pažnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track