DELIJE: Na Galatasaraj svi u majicama sa likom Marka Ivkovića
Foto: CZ

Akcija pomoći porodici nastradalog navijača

DELIJE: Na Galatasaraj svi u majicama sa likom Marka Ivkovića

Košarka -
Crvena zvezda će 16. januara u utakmici 3. kola Evrolige dočekati Galatasaraj sa svežim sećanjima na tragediju koja se desila u Istanbulu uoči duela ove dve ekipe

Pristalice Crvene zvezde okupljene u navijačkoj grupi "Delije" uputile su apel da svi na utakmicu protiv Galatasaraja u Evroligi dođu u majicama sa likom Marka Ivkovića.

Crvena zvezda će 16. januara u utakmici 3. kola Evrolige dočekati Galatasaraj sa svežim sećanjima na tragediju koja se desila u Istanbulu uoči duela ove dve ekipe 21. novembra, kada su domaći navijači ubili Marka Ivkovića.

Na prvoj utakmici Top 16 faze protiv Reala košarkaši su izašli na parket "Arene" u majicama specijalno napravljenim kao vid pomoći porodici nesrećno nastradalog navijača. Uz natpis "Živiš", sav prihod od prodaje ovih majica ide na račun porodice Ivković.

"Delije, uskoro igramo sa Galatasarajem na našem terenu, svu koji hoće da stoje u kopu sa nama na ovoj utakmici moraju da imaju na sebi majicu iz našeg butika koja je posvećena našem bratu. Idealno bi bilo da čitava hala nosi tu majicu, ali možda i nije moguće da utičemo baš na svakoga ko dođe taj dan na utakmicu, ali svi koji se smatraju delom naše grupe moraju da ispoštuju ovaj dogovor", stoji u poruci na zvaničnoj internet prezentaciji "Delija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track