RADULJICA: Moje tetovaže su bolje od Pekovićevih
Foto: Reuters

Predstavio se Amerikancima

RADULJICA: Moje tetovaže su bolje od Pekovićevih

Košarka -
On ih ima više, rekao je srpski reprezentativac pre debija za Minesotu

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica vratio se u NBA ligi i kao novi član Minesote debitovao je na meču protiv Milvokija, tima za koji je igrao prilikom prvog boravka u Americi.

Centar naše reprezentacije je pre utakmice izneo prve utiske o novoj sredini.

- Momci su stvarno super. Kada stigneš u ekipu usred sezone, ponekad je teško da pohvataš sve stvari i da se upoznaš sa saigračima. Ali svi igrači su mi sami prišli i upoznali se sa mnom, tako da mislim da će mi biti zaista lako da se uklopim - rekao je Raduljica, koji je sa Minesotom potpisao desetodnevni ugovor, koji se može produžatai do Ol star vikenda, kada automatski važi do kraja sezone.

- Trenutno sam malo pospan, ali mislim da će sve biti u redu. Nisam igrao još od sredine decembra, ali ako me pitate da li sam spreman, da, spreman sam. Znam vrlo dobro šta je NBA liga. Naravno, ako dobijem šansu ovde, pokušaću da je iskoristim. Ali, ništa ne obećavam, jer nisam još uvek radio sa ekipom. to je samo košarka, prilagodiću se - dodao je centar srpske reprezentacije.

Američki novinari potencirali su novo partnerstvo pod košem Minesote koje čine Raduljica i Nikola Peković. Obojica imaju mnogo toga zajedničkog: godine provedene na parketima u Srbiji, evropsku karijeru, igranje u Partizanu i tetovaže.

- On ih ima više - rekao je Raduljica o Pekovićevim kreacijama na telu, a zatim dodao u svom stilu:

- Ali moje su bolje.Minesota je u noći između petka i subote pretrpela 14. uzastopni poraz, uz 4 poena i 2 skoka srpskog centra za osam i po minuta u igri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track