(VIDEO) CRNO-BELI NA CETINJU NAŠLI PLEJA: Đukanović dolazi u Partizan na preporuku Tanjevića?
Foto: Kosarka.me

Stiže pojačanje iz Crne Gore

(VIDEO) CRNO-BELI NA CETINJU NAŠLI PLEJA: Đukanović dolazi u Partizan na preporuku Tanjevića?

Košarka -
Partizan već mesecima traži igrača na poziciji plejmejkera, koji bi pomogao klubu da ostvari što bolje rezultate u nastavku sezone

CETINJE - Plejmejker Lovćena i univerzitetske reprezentacije Crne Gore Milutin Đukanović trebalo bi da potpiše ugovor do kraja sezone sa Partizanom.Crnogorski košarkaški portal "Košarka.me" tvrdi da je dosadašnji član Lovćena doputovao u Beograd. Ovaj portal tvrdi da je Đukanović već u ponedeljak uveče odradio trening sa crno-belima, a tokom nedelje trebalo bi da potpiše ugovor sa šampionom Srbije.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Đukanović (23) je na devet mečeva Prve A lige Crne Gore prosečno beležio 22,1 poen, 4,1 asistenciju, 3,7 skokova i 1,6 ukradenu loptu po utakmici.

On je visok 190cm, a pre Lovćena igrao je za Ulcinj, Zrinjski, Budućnost i češku Opavu. On stiže u Partizan na preporuku čuvenog Bogdana Tanjevića, koji ga je trenirao u Tivtu na pripremama univerzitetske reprezentacije Crne Gore.Partizan već mesecima traži igrača na poziciji plejmejkera, koji bi pomogao klubu da ostvari što bolje rezultate u nastavku sezone.

http://www.youtube.com/watch?v=cNjdI3RDovg
http://www.youtube.com/watch?v=tmw_XMe72hU

(kosarka.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track