(VIDEO) ČIRLIDERSICE U KURIRU: Pogledajte strastvene zvezdašice
Foto: Nemanja Pancic

Lepotice u našem listu

(VIDEO) ČIRLIDERSICE U KURIRU: Pogledajte strastvene zvezdašice

Košarka -
Navijačice crveno-belih, koje spadaju među najatraktivnije plesne grupe u Evropi, govore o tajni svog uspeha u 2015.

Ivana, Jelica, Kristina, Marijana, Maja... Sve zvezdašica do zvezdašice! Čirlidersice Crvene zvezde posetile su Kurir i uglas nam odgovorile da su strastvene navijačice crveno-belih, zbog čega tvrde da nikad ne bi mogle da igraju za Partizan.Samo oko jednog ove atraktivne devojke ne mogu da se slože - koji je to najlepši košarkaš kluba s Malog Kalemegdana.- Navijamo za Zvezdu i igramo iz srca, strastveno. Nikad ne bismo mogle da budemo Partizanove čirlidersice jer to onda ne bi bilo to. Lepo je kad igraš za klub za koji navijaš - slažu sve devojke iz grupe Red pešn flaj.Zvezdine mečeve, kažu, doživljavaju veoma emotivno.- Ne znamo gde ćemo pre, da li da ispratimo do poslednje sekunde napad ili da trčimo na presvlačenje, a za to nekad imamo i samo 20 sekundi. Dok stojimo u tunelu, izvirujemo jedna iza druge i preznojavamo se za svaki poen - kaže Ivana.

Praznik za oči... Nastup u Beogradskoj areni
Praznik za oči... Nastup u Beogradskoj areni

Ove mlade devojke ne mogu da se slože samo oko izbora najlepšeg Zvezdinog košarkaša. Po jedan glas dobili su Kaplanović, Rebić i Dangubić, a sa dva glasa vodi Markus Vilijams. Ipak, nemaju previše kontakta s igračima.- Jedini trenuci kad imamo dodira s njima su dok izlaze na predstavljanje na početku meča i tad nas pozdrave, bace nam „pet“. Jednom će nas srušiti u trku dok izlaze, ipak smo mi male u odnosu na njih - kaže kroz osmeh Marija.

Poruka za navijačeGLASAJTE ZA DEVOJKEČirlidersice Crvene zvezde takmiče se za titulu najboljeg sastava u Evropi. Prošle su u polufinale i sad im treba podrška kako bi ušle u finalnu borbu. Za Zvezdine devojke možete glasati na zvaničnom sajtu Evrolige - efesdance.euroleague.net.

http://www.youtube.com/watch?v=ldQoYZUVgiA
http://www.youtube.com/watch?v=jaf110IXXyY
http://www.youtube.com/watch?v=zedGOuqlL6Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track