Sukob žandarmerije i huligana Crvene zvezde u Nišu
Foto: Profimedia

Nasilje uoči polufinala

Sukob žandarmerije i huligana Crvene zvezde u Nišu

Košarka -
Jedan deo huligana je uspeo da pobegne iz policijskog obruča, a veći deo je sproveden do Čaira, ispred kojeg se trenutno nalazi

NIŠ - Huligani koji navijaju za Crvenu zvezdu sukobili su se danas u Nišu s pripadnicima žandarmerije, posle čega su sprovedeni do hale Čair na košarkašku utakmicu sa Partizanom koja se igra večeras od 21 sat.

Huligani i žandaremerija su se fizički sukobili u Parku Svetog Save na Bulevaru Nemanjića kod hrama Cara Konstantina. Izgrednici su gađali policiju bakljama i kamenjem tokom tuče koja je prekinuta kada je došlo policijsko pojačanje.

Jedan deo huligana je uspeo da pobegne iz policijskog obruča, a veći deo je sproveden do Čaira, ispred kojeg se trenutno nalazi, opkoljen policijom.

Tokom suzbijanja divljanja navijača, huligani su jednog policajca opkolili i naneli mu povrede po glavi i rukama.

Jedan žandarm je zamolio reporterku Agencije Beta da se udalji, rekavši da huligani imaju kamenje, letve i flaše.

Za sada nema zvaničnih informacija o povređenima u sukobima policije i huligana u Nišu, ali je Beta nezvanično saznala da je jedan pripadnik Žandarmerije lakše povređen.

Uhapšena dva navijača Zvezde

Dva navijača Crvene zvezde uhapšena su u Nišu zbog napada na policiju, nezvanično je saznala agencija Beta.

Ta dvojica su uvukla jednog policajca u masu huligana i tukla ga pesnicama. Policija još nije saopštila podatke o povređenim i uhapšenim učesnicima incidenta, ali je Beta saznala da je jedan pripadnik Žandarmerije lakše povređen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track