(VIDEO) PARTIZAN MOŽE I DO DRUGOG MESTA: Mega Leks iznenadio Cedevitu u Zagrebu
Foto: Aba Liga

ABA liga

(VIDEO) PARTIZAN MOŽE I DO DRUGOG MESTA: Mega Leks iznenadio Cedevitu u Zagrebu

Košarka -
Izabranici Dejana Milojevića zabeležili su 10. pobedu, a naneli osmi poraz favorizovanom domaćinu, koji sada mora da strepi za treće mesto uoči plej-ofa

ZAGREB - Košarkaši Mega Leksa savladali su večeras u Zagrebu ekipu domaće Cedevite sa 107:103 posle produžetka (15:21, 23:19, 30:16, 20:32 - 19:15), u prvoj utakmici 23. kola regionalne Jadranske lige.

Izabranici Dejana Milojevića zabeležili su 10. pobedu, a naneli osmi poraz favorizovanom domaćinu, koji sada mora da strepi za treće mesto uoči plej-ofa.

Tim Cedevite na tabeli već u nedelju može da pretekne Partizan ukoliko u derbiju kola pobedi "večitog rivala", vodeću Crvenu zvezdu. Crno-beli bi u slučaju trijumfa u sve tri utakmice do kraja mogli i do drugog mesta i prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

Do iznenađujućeg uspeha Mega Leks su predvodili Kešelj sa 23, Jokić sa 21, Musli sa 20 i Jaramaz sa 19 poena, dok su u redovima Cedevite najefikasniji bili Pilepić sa 25, Zubčić sa 17 i Gordić sa 15.

U preostalim utakmicama 23. kola sutra igraju Solnok - Budućnost i Krka - Zadar, u nedelju MZT - Olimpija i Partizan - Crvena zvezda, a u ponedeljak Levski - Igokea i Metalac - Cibona.

http://www.youtube.com/watch?v=M7cXNmJPb8U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track