(VIDEO) GROBARI NEPOŽELJNI U MORAČI: Budućnost ne želi navijače Partizana u meču odluke
Foto: Printskrin

Crno-beli bez podrške?

(VIDEO) GROBARI NEPOŽELJNI U MORAČI: Budućnost ne želi navijače Partizana u meču odluke

Košarka -
Jasno je da će Budućnost ovakvim postupkom sprečiti i najmanju mogućnost da se u "Morači" nađu organizovane grupe navijača Partizana

Košarkaški klub Budućnost izdao je zvanično saopštenje u kojem objavljuje da će za utakmicu poslednjeg kola u kome dočekuje Partizan važiti posebna pravila kada je u pitanju ulazak u halu "Morača".

Jasno je da će utakmica 26. kola odlučivati o drugoj poziciji pred start plej-ofa, pa su domaćini ovog meča odlučili da ne važe godišnje karte.

"SAOPŠTENJE VLASNICIMA GODIŠNJIH KARTA KK BUDUĆNOST VOLIObavještavamo vlasnike godišnjih karata (plastičnih) da je neophodno da do utakmice sa Partizanom, a najkasnije do petka, 20. marta (do 18h), zamijene svoje karte za nove, posebno izrađene za ovu, posljednju ovosezonsku utakmicu.Kako smo zbog izuzetno zahtjevne organizacije. koja predviđa specijalne mjere obezbjeđenja, prinuđeni na drugačiji način funkcionisanja, gledaocima će biti onemogućen ulaz sa bilo kojom vrstom klupskih godišnjih karata osim kartama posebno izrađenim za ovu utakmicu.Zamjena godišnjih karata će se vršiti u prostorijama KK Budućnost Voli (Njegošev park bb)...Zahvaljujemo se na razumijevanju.Direktor KK Budućnost VoliSlavko Radulović"

Partizan u slučaju trijumfa nad Zadrom u 25. kolu direktno će odlučivati o svojoj sudbini. U slučaju da Budućnost izgubi u Zagrebu od Cedevite crno-belima bi svaka pobeda u Podgorici donela drugo mesto. U slučaju trijumfa Podgoričana u Zagrebu Partizanu bi bila neophodna pobeda od najmanje 11 poena u tom meču za drugo mesto.

Inače pre tri godine u Podgorici su zabeleženi veliki incidenti koje su izazvali domaći navijači.

http://www.youtube.com/watch?v=LQN0DsK3efE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track