SAŠA PAVLOVIĆ ARHIVIRAO NESUGLASICE: Idemo dalje, ispred nas je meč sa Budućnosti
Foto: Fonet

Okrenut meču u Morači

SAŠA PAVLOVIĆ ARHIVIRAO NESUGLASICE: Idemo dalje, ispred nas je meč sa Budućnosti

Košarka -
Ispred su daleko važnije stvari, pre svega mislim na meč sa Budućnosti, koji odlučuje s koje ćemo pozicije u plej-of, rekao je prvotimac crno-belih

Bura u Košarkaškom klubu Partizan oko nesuglasica između trenera Duška Vujoševića i Aleksandra Pavlovića je arhivirana. Pred crno-belima je meč od izuzetne važnosti protiv Budućnosti, ne samo za budućnost kluba u ovoj sezoni već i za naredne sezone.

Pobednik duela u "Morači" obezbediće drugo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu što je veliki plus u borbi za mesto koje vodi u Evroligu naredne sezone.

"Pročitali ste saopštenje kluba. Ne bih imao šta da dodam, osim da je to poglavlje iza nas. Idemo dalje. Ispred su daleko važnije stvari, pre svega mislim na meč sa Budućnosti, koji odlučuje s koje ćemo pozicije u plej-of", rekao je Saša Pavlović.

O duelu u Podgorici, u kome će svakako atmosfera biti veoma užarena, Pavlović kaže.

"Nismo se od evroligaških ambicija oprostili ni u decembru kada smo zbog nekompletnosti sastava bili na sredini tabele, pa sigurno nećemo ni sada, kada smo nadomak cilju. Dokle god postoji šansa, borićemo se, a mislim da sada imamo realne izglede, kao uostalom i svi učesnici plej-ofa. Potrudićemo se u Podgorici da obezbedimo i tu polufinalnu utakmicu više na domaćem terenu".(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track