TUŽNA PRIČA: Srpski košarkaški trener Vladimir Arnautović bije bitku za život
Foto: Asesoft

Teško bolestan

TUŽNA PRIČA: Srpski košarkaški trener Vladimir Arnautović bije bitku za život

Košarka -
Pre mesec dana otišao je u Beograd na lekarske preglede i ustanovljeno je da boluje od teške bolesti. Malo je reći da smo svi zatečeni i veoma pogođeni situacijom sa našim prvim trenerom, rekao je Ocokoljić

Srpski košarkaški trener Vladimir Dado Arnautović teško se razboleo i morao je da napusti rumunski Asesoft u kome je proveo poslednjih 13 godina.

Arnautović je pre mesec dana tokom posle lekarskih pregleda saznao loše vesti, da boluje od opake bolesti.

"Poslednja vest koja je stigla je dramatično uzdrmala sve u klubu. Saznali smo da se naš stručnjak teško razboleo i da je trenutno u Beogradu gde vodi tešku borbu protiv opake bolesti. Svi u klubu smo zatečeni i pogođeni novonastalom situacijom. Radi se o čoveku koji je ugradio 13 godina u Asesoft, devet kao trener i četiri kao igrač. Pre mesec dana otišao je u Beograd na lekarske preglede i ustanovljeno je da boluje od teške bolesti. Malo je reći da smo svi zatečeni i veoma pogođeni situacijom sa našim prvim trenerom i u ovoj situaciji teško da smo skoncentrisani na košarku, sve naše misli i želje usmerene su ka njegovom ozdravljenju i oporavku", naveo je njegov saradnik Saša Ocokoljić.

(Mozzart sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track