MAČVAN: Ovo je cirkus liga
Foto: ABA Liga

Krilni centar Partizana o seriji

MAČVAN: Ovo je cirkus liga

Košarka -
Tišti me loše suđenje i tretman koji smo imali. Mora da se zna ko kakav rejting ima u ovoj cirkus ligi, rekao je košarkaš Partizana

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Milan Mačvan rekao je da pruzima odgovornost za večerašnji poraz crno-belih od Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa Jadranske lige, ali je i istakao da nije zadovoljan tretmanom koji ima njegova ekipa u regionalnom takmičenju.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, žao mi je što ovo nije bilo finale. Kao jedan od najiskusnijih igrača preizimam odgovornost za lošu partiju", rekao je Mačvan novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od Crvene zvezde sa 73:81 u četvrtoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige, tako da su se crveno-beli plasirali u finale pobedom od 3:1.

"Bilo nam je teško da igramo četiri utakmice za šest dana.. Tišti me loše suđenje i tretman koji smo imali. Mora da se zna ko kakav rejting ima u ovoj cirkus ligi. Ovi momci koji su u Partizanu pošteno i vredno rade i ne zaslužuju da se klipovi sa njihovim faulovima kače po internetu, a niko ne pušta faul (košarkaša Zvezde Jake) Blažiča", kazao je Mačvan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track