(VIDEO) KOŠARKAŠICA SAŠA ČAĐO: Osmeh i pozitivna energija pomažu da se što bolje pripremimo za EP
Foto: FIBA

Intervju - reprezentativka Srbije

(VIDEO) KOŠARKAŠICA SAŠA ČAĐO: Osmeh i pozitivna energija pomažu da se što bolje pripremimo za EP

Košarka -
Većina devojaka je navikla na veliki rad u reprezentaciji i samim tim se trudimo da ispunimo sve što selektorka Marina Maljković traži od nas, da bi na kraju svi bili zadovoljni, kaže bek srpske reprezentacije

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije počela je danas u Beogradu drugu fazu priprema za Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Mađarskoj i Rumuniji od 11. do 28. juna.

Izabranice Marine Maljković posle priprema na Zlatiboru provešće nekoliko dana u Beogradu, a potom u toku nedelje otputovati u Francusku gde će učestvovati na prestižnom turniru.

Kako ocenjuješ prvi deo priprema koje su odrađene na Zlatiboru?"Prvi dio priprema je bio jačeg intenziteta i radilo se dosta na kondiciji. Takođe, posvećeno nam je dosta pažnje na ispravljanju naših individualnih nedostataka, sve u svemu naporno se radilo i zadovoljni smo kako smo odradili prvi dio priprema."

Nedavno ste oduševili javnost fotografijom na kojoj se vide čarape svih igračica. Ko ima najveselije čarape u timu?"Najveselije čarape, po meni, imamo Milica Dabović i ja. Ona ima Supermen čarape, a ja sam svoje sama išarala, pustila sam maštu na volju pa nacrtala po njima sve ono što volim i što me ispunjava i čini srećnom."Kako se opuštaš posle naporenih treninga?"Posle treninga mi najviše prija muzika. Tako da čim uđem u sobu pustim neku pesmu i odmaram."

http://www.youtube.com/watch?v=IjE6iJFvDoA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track