Partizan ubedljiv protiv Hemofarma
Foto: BETA

9. kolo Super lige

Partizan ubedljiv protiv Hemofarma

Košarka -
Crno-beli su zabeležili rezultat 83:48 (16:4, 25:14, 21:14, 21:16), u vanredno igranoj utakmici devetog kola Super lige

BEOGRAD - Košarkaši Partizana u subotu veče u Beogradu ubedljivo su savladali Hemofarm sa 83:48 (16:4, 25:14, 21:14, 21:16), u vanredno igranoj utakmici devetog kola Super lige.

Najefikasniji u pobedi crno-belih bio je Vladimir Lučić sa 15 poena, a od igrača Partizana jedino se Milan Mačvan nije upisao u strelce.

On je za devet minuta u igri tri puta šutirao za dva poena i jednom za tri, ali nije pogodio. Danilo Anđušić je ubacio 12 poena, a Dragan Milosavljević i Bogdan Bogdanović po 10. Goste je predvodio Boris Lalović sa 12 poena.

Partizan sada ima pet pobeda i dva poraza, a Hemofarm jednu pobedu i šest poraza. Ovaj meč igrao se ranije od ostalih zbog učešća Partizana na završnom turniru Jadranske lige, od 28. do 30. aprila.

Jovanović: Nismo u zavidnoj formi

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je posle večerašnje pobede nad Hemofarmom da forma njegove ekipe nije na zavidnom nivou.

"Moramo svaku utakmicu i trening, bez obzira na kvalitet protivnika, da koristimo za podizanje forme, s obzirom da nam ona nije na zavidnom nivou. Probali smo da budemo nešto agresivniji, jer nam predstoje važni mečevi i moramo biti spremni za njih", rekao je Jovanović posle meča u Hali Pionir.

Trener crno-belih poželeo je protivničkoj ekipi da sezonu "izvuče" na najbolji mogući način, pošto je to ekipa koja je pretrpela najviše promena pred start Superlige.

"Hemofarm je ekipa koja je pretrpela najviše promena, a to je klub koji je prošle godine igrao finale plej-ofa. Ja im želim da ovu sezonu izvuku na najbolji mogući način. Ne znam im ambicije, ali želim im da u tome uspeju", kazao je Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track