(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Pogledajte jeziv pad na glavu najboljeg igrača NBA lige!
Foto: AP

Stravično

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Pogledajte jeziv pad na glavu najboljeg igrača NBA lige!

Košarka -
Sjajni košarkaš Golden Stejta pao je preko rivala i doživeo kontuziju glave, ali je uspeo da se vrati na teren

Najveća zvezda Golden Stejta i MVP NBA lige, Stef Kari, doživeo je zastrašući pad na u četvrtom meču finalne serije "Zapada", ali na sreću posle kraće pauze uspeo je da se vrati na teren.

Tokom druge četvrtine, Kari je nakon jednog duela sa košarkašem Hjustona Trevorom Arizom praktično preleteo rivala i jezivo pao na vrat. U tom momentu gotovo da je nastao muk u dvorani. Navijači Hjustona koji su se nalazili ispod koša su u glas vikali: "Pao je na vrat, pao je na vrat!".

Kari je doživeo kontuziju glave, ali na sreću povreda nije bila ozbiljnije prirode. Posle desetak minuta pauze vratio se na teren i nastavio meč.

"U pitanju su minorne stvari, pogoto kada se pogleda kako je taj moj pad izgledao. Ali, sada moram dobro da se odmorim i budem spreman za nastavak. Od pada, pa do ovog razogovora s vama, ništa se nije pogoršala, tako da bi trebalo da budem dobro", rekao je Kari nakon meča.

Podsetimo, Hjuston Rokitsi savladali su Golden Stejt Voriorse 128:115 i na taj način produžili finalnu seriju Zapadne konferencije (3:1), a Stef Kari postigao je 23 poena na meču.

http://www.youtube.com/watch?v=9wRiHWVzI1M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track