VUJOŠEVIĆ: Murić zbog povrede završio sezonu!
Foto: Tanjug

Oslabljeni u završnici

VUJOŠEVIĆ: Murić zbog povrede završio sezonu!

Košarka -
Za Edu Murića je sezona verovatno završena, Dragan Milosavljević se još uvek nije oporavio, a Aleksandar Pavlović se posle meča sa Zvezdom žalio na neke udarce i povrede - rekao je Vujošević

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će njegova ekipa protiv Metalca u plej-ofu Superlige Srbije nastupiti u oslabljenom sastavu, ali da se nada plasmanu u finale domaćeg prvenstva.

"Za Edu Murića je sezona verovatno završena, Dragan Milosavljević se još uvek nije oporavio, a Aleksandar Pavlović se posle meča sa Zvezdom žalio na neke udarce i povrede. Ekipa će protiv Metalca biti dosta oslabljena, ali i pored toga verujem da će moj tim biti na visini zadatka u celoj plej-of seriji i izboriti plasman u finale", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan će se polufinalnu plej-ofa Superlige Srbije sastati sa Metalcem, a prvi meč igraće se sutra od 20.00 u Hali Pionir.

"Metalac je opasan protivnik, iako ime ne deluje i rezultati poslednjih godina ne govore to. Plej-of je druga vrsta takmičenja, a ja sam siguran da su oni posle svakog poraza dobijali motiv više da se sledeći put dokažu, a plej-of je idealna prilika za to", rekao je Vujošević.

Košarkaš crno-belih Milenko Tepić rekao je da njegovoj ekipi predstojeći meč u plej-ofu protiv Metalca ima veliku važnost.

"Oni su pokazali ove sezone da su veoma ozbiljan tim. Plasmanom u plej-of i zauzimanjem trećeg mesta su ispunili svoj osnovni cilj. Rano su došli do tog trećeg mesta, što dovoljno govori govori o njihovom kvalitetu. Za nas je prva utakmica jako važna. Imamo prednost domaćeg terena, nadam se da ćemo nastavititi kontinuitet dobrih igara i da ćemo doći do pobede", rekao je Tepić.

Polufinalna serija plej-ofa Superlige Srbije igra se na dve dobijene pobede. U drugom polufinalu sastaju se Crvena zveda i Mega Leks.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track