(VIDEO, FOTO) KAD ZAVRIŠTE SRPKINJE: Pogledajte kako su naše košarkašice slavile trijumf nad Turskom
Foto: AP

Pao im kamen sa srca

(VIDEO, FOTO) KAD ZAVRIŠTE SRPKINJE: Pogledajte kako su naše košarkašice slavile trijumf nad Turskom

Košarka -
Izabranice Marine Maljković primale čestitke i radovale se pobedi u četvrtfinalu Evrobasketa

Košarkašice Srbije znale su kako da konačno savladaju Tursku i plasiraju se u polufinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, ali znale su i kako da proslave pobedu.

Slavlje je počelo već na terenu, a nastavljeno je i van njega. Cika i vriska pobednika odjekivali su dvoranom u Budimpešti.

Kako su reprezentativke Srbije izlazile sa terena dočekivala ih je potpredsednica KSS Ana Joković i svima redom čestitala, a na ulasku u hodnik ka svlačionici stajao je i prvi čovek naše košarke, Dragan Đilas, koji ne propušta nijednu utakmicu, a ni priliku da pozdravi pobednice.

Takođe, podršku izabranicama Marine Maljković na Evrobasketu pružaju i potpredsednik KSS Dejan Tomašević i generalni sekretar Andrija Kleut.

Jeste Srbija među četiri najbolje reprezentacije u Evropi, jeste obezbedila učešće u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ali sada treba napraviti odlučujući korak ka medalji. Zato slavlje naših igračica nije dugo trajalo, još malo u autobusu i hotelu, a već od sutra fokus je u poptunosti usmeren na polufinale i duel sa Beloruskinjama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track