ŠAMPIONKE UŽIVAJU NA MORU: Srpsko zlato sija od Kube do Maldiva!

Vrelo leto

ŠAMPIONKE UŽIVAJU NA MORU: Srpsko zlato sija od Kube do Maldiva!

Košarka -
Raj na Zemlji Košarkašice se ludo provode na zasluženom odmoru posle osvajanja Evropskog prvenstva. Nijedna nije poslušala Vučića
1 / 4

Zlatne srpske košarkašice uživaju na egzotičnim destinacijama širom sveta. I zaslužile su kvalitetan odmor posle osvajanja Evropskog prvenstva, a njihove fotografije s Maldiva, Kube, Kipra izmamile su uzdahe mnogih muškaraca.

Blista na suncu... Nevena Jovanović
Blista na suncu... Nevena Jovanović

Saša Čađo, koja se odlučila za dvonedeljni odmor na Kubi, ne krije da trenutno uživa u vrelim letnjim danima. Koliko se Saša dobro provodi najbolje se vidi na fotografijama. Posebno je simpatična ona gde delfin ljubi zlatnu srpsku devojku.

Mami uzdahe... Tamara Radočaj s jačom polovinom  na Maldivima
Mami uzdahe... Tamara Radočaj s jačom polovinom na Maldivima

Tamara Radočaj udaljena je od Saše Čađo čak 16.000 kilometara. Međutim, njeno mesto za odmor je takođe spektakularno. Gde je počeo Nemanja Nedović, nastavila je ona. U pitanju su Maldivi.- Umorila sam se od ručka, pa malo da se odmorim - uz osmeh je napisala sjajna košarkašica uz fotografiju na kojoj se vidi da uživa na ležaljci.

Ma, lepa je i Crna Gora... Milica Dabović s drugaricama
Ma, lepa je i Crna Gora... Milica Dabović s drugaricama

Ne može da se požali ni Nevena Jovanović! Prelepo kiparsko letovalište Aja Napa destinacija je za odmor lepe Kraljevčanke.- Nije kao Tamara Radočaj, ali je super - uz osmeh je prokomentarisala Nevena reči drugarice da „loše živi“.

Provod na    Egejskom moru...  Jelena Milovanović
Provod na Egejskom moru... Jelena Milovanović

Na Egejskom moru uživa Jelena Milovanović, jedna od najboljih košarkašica Evrope, centar srpske reprezentacije, dok su se sestre Dabović - Milica i Ana - pohvalile još jednom slikom iz rodnog Herceg Novog.Zanimljivo, sve košarkašice letuju van Srbije, nijedna nije poslušala savet premijera Aleksandra Vučića da se odmor provede u zemlji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track