UMALO OPLJAČKAN: Igor Rakočević na meti lopova!
Foto: Dado Đilas, Aleksandat Jovanović

Muke košarkaša

UMALO OPLJAČKAN: Igor Rakočević na meti lopova!

Košarka -
Obezbeđenje zgrade uhvatilo muškarca i ženu koji su mi obijali stan, ali umesto da ih zadrže i slučaj prijave policiji, oni ih pustili da pobegnu, priča Igor za Kurir

Igor Rakočević doživeo je pravu dramu preksinoć. U poslednji čas sprečena je pljačka njegovog stana u Beogradu.Dvojac lopova, muškarac i žena, upali su u zgradu uprkos obezbeđenju na ulazu, a pukom srećom zaustavljeni su baš u trenutku kad su počeli da obijaju vrata stana proslavljenog košarkaša.Bez šteteSaznanje Kurira potvrdio je i sam Igor Rakočević.- Provalnici su nam upali u zgradu i pokušali da obiju više stanova, među kojima i moj. U pitanju su bili muškarac i žena. Srećom, obezbeđenje ih je uhvatilo, tako da nisu uspeli da ostvare svoju nameru. Međutim, ljudi koji nam čuvaju zgradu odmah potom su pustili provalnike! Došao sam posle nekoliko minuta i ostao u šoku, prvo zbog pokušaja pljačke, a potom i zbog puštanja lopova bez zvanja policije - u dahu je pričao Rakočević, koji je ovaj slučaj prijavio policiji.Komšinica sve zakuvalaPotpredsednik KSS zna zbog čega je tako lako došlo do upada kriminalaca u obezbeđenu zgradu.- Već duže vreme imamo problem s komšinicom koja traži da se vrata od garaže drže otvorena od sedam do devet ujutro jer na svakih 10.000 podizanja klizna vrata moraju da se rekonstruišu. Upozoravao sam već dugo da može da se desi ovo jer je suludo da držimo otvorenu garažu i time pravimo dobrodošlicu lopovima. A evo sada se i desila provala. Srećom, nije bilo štete - kaže Igor.

Već bio opljačkanUKRALI MU BMW X6Igor Rakočević je i ranije bio meta pljačkaša. Pre sedam godina lopovi su mu ukrali tek kupljeni automobil BMW X6 ispred zgrade kod Beogradske arene.- Navodno su me nekoliko dana pratili i na kraju mi ukrali auto. Sama ta činjenica deluje još uznemirujuće. Imao sam veliku sreću da je tada strano osiguranje ispalo maksimalno korektno - prisetio se Rakočević 2008. godine i dodao:- Nikome ne želim takav grozan osećaj. Zaista sam se osećao uznemireno zbog svega, a posebno jer mi ovo nije prvi put da sam se našao na meti provalnika - zaključio je Igor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track