NBA ZVEZDA MENJA DANILOVIĆA: Nikola Peković novi predsednik Partizana!
Foto: Saša Pavlić

Crno-beli dobijaju novo rukovodstvo

NBA ZVEZDA MENJA DANILOVIĆA: Nikola Peković novi predsednik Partizana!

Košarka -
Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika crno-belih

BEOGRAD - Košarkaš Minesote Nikola Peković trebalo bi da danas da bude imenovan za predsednika Partizana.Radna komisija, koja je formirana na skupštini kluba nakon ostavke predsednika Predraga Danilovića, proteklih dana je predano radila na rešavanju trenutne situacije u košarkaškom klubu. Primarni zadatak komisije je predlog novih članova Upravnog odbora, kao i predsednika kluba.

Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika KK Partizan. Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju.

"Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba".

Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom. Članovi komisije su Mlađan Šilobad, Ilija Držić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

Gorostasni centar igrao je u dva navrata za 'crno-bele', najpre je branio boje Partizana od 2005. do 2008. godine, dok je za vreme 'lokauta' 2011. odigrao sedam susreta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track