GROBARI ZA NAS: Zbog smene Vujoševića, nismo deo nove uprave Partizana
Foto: Printscreen/Twitter

Otkriven razlog

GROBARI ZA NAS: Zbog smene Vujoševića, nismo deo nove uprave Partizana

Košarka -
Svesni da većina navijača Partizana, koja je finansijski pomagala KK Partizan kroz Fondaciju, daje podršku trenerskoj legendi, mi nismo mogli da donesemo odluku koja je protiv njihove volje i naših moralnih načela, kaže se u saopštenju

Fondacija "Grobari za nas", koja je osnovana sa prevashodnim ciljem da finansijiski pomogne Košarkaški klub Partizan, objavila je da joj je nova uprava kluba na čelu sa predsednikom Nikolom Pekovićem ponudila jedno od 13 mesta u novom Upravnom odboru, koje je odbijeno zbog neslaganja sa smenom bivšeg trenera Duška Vujoševića. "Dolaskom Nikole Pekovića na čelo kluba uspostavljen je novi Upravni odbor od 13 članova. Fondacija 'Grobari Za Nas' je dobila poziv da učestvuje u radu nove uprave. S obzirom da je novo rukovodstvo kluba nagovestilo da će izglasati nepoverenje trofejnom treneru nismo hteli da učestvujemo u radu i smeni čoveka koji je toliko dao Partizanu i svima nama. Fondacija 'Grobari Za Nas' nije mogla da glasa za smenu trenera Duška Vujoševića jer kao Fondacija predstavljamo glas navijača. Svesni da većina navijača Partizana, koja je finansijski pomagala KK Partizan kroz Fondaciju, daje podršku trenerskoj legendi, mi nismo mogli da donesemo odluku koja je protiv njihove volje i naših moralnih načela, zbog čega je mesto u UO odbijeno", navodi se u saopštenju.

Istovremeno, Fondacija je istakla i da "nije želela da bude opozicija novom rukovodstvu".

"Želimo im sve najbolje u njihovom radu, jer ako budu uspešno radili to će biti na radost svih nas. Fondacija 'Grobari Za Nas' će uvek ostati uz Partizan, nastaviti da radi i da poštuje želju navijača kao i do sada jer je ovo Fondacija svih nas koji volimo Partizan", dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track