ŠOK ZA ZVEZDU: Dangubić doživeo prelom kuka!
Foto: Saša Pavlić

Teška povreda

ŠOK ZA ZVEZDU: Dangubić doživeo prelom kuka!

Košarka -
Bek crveno-belih na treningu je nezgodno pao i povredio kuk

BEOGRAD- Problemi za KK Crvena zvezda Telekom i trenera Dejana Radonjića se nastavljaju.

Dugoj listi povređenih i rovitih igrača, u nedelju se priključio i Nemanja Dangubić, koji je na poslednjem treningu, pred put ekipe u Zadar povredio kuk.

Prema prvim lekarskim pregledima, Dangubić je doživeo avulzioni prelom gornjeg zgloba kuka i očekuje ga pauza od najmanje 4 nedelje.

Podsetimo, Marko Tejić propušta početak sezone zbog teške distorzije skočnog zgloba, a deo pripremnog perioda zbog povreda propuštali su i Mitrović, Tompson i Maik Zirbes.

Ekipa Crvene zvezde putuje u Zadar u ponedeljak u ranim popodnevnim časovima, meč u dvorani „Krešimir Ćosić" u okviru 3.kola ABA lige j.t.d igra se u utorak od 17 časova.

Radonjić: Biće teško u Zadru

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje Zadru u trećem kolu Jadranske lige.

"Odlazak u Zadar je uvek teško gostovanje. Domaćin pred svojim navijačima uvek igra dobro. U odnosu na taj poslednji meč, pojačali su se, doveli su bivšeg igrača Cedevite Ivana Ramljaka. Mi sa druge strane imamo novi problem, povredu Dangubića, ali ćemo pokušati da odigramo dobar meč i da se vratimo u Beograd sa bodovima", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track