ZVEZDINE ČIRLIDERSICE U KURIRU: Kapitenu naš, mi te volimo!
Foto: Luk

Devojke uz povređenog Mitrovića

ZVEZDINE ČIRLIDERSICE U KURIRU: Kapitenu naš, mi te volimo!

Košarka -
Mame uzdahe Delija: Luka, ti si borac, sjajan košarkaš i čovek, vratićeš se još jači. Čekamo te na terenu, glasi poruka devojaka koje plešu na košarkaškim utakmicama crveno-belih

Teška povreda Luke Mitrovića šokirala je košarkaški svet! Kapiten Zvezde dobija podršku sa svih strana, a Kurir i čirlidersice kluba s Malog Kalemegdana svim srcem su uz sjajnog momka koga je zadesio veliki peh.Devojke koje uvek izmame osmeh na lice i zadužene su za dobru atmosferu na mečevima prvaka Srbije ovoga puta bile su u drugoj ulozi. Čirlidersice Zvezde posetile su redakciju Kurira i tom prilikom poslale poruku podrške Luki Mitroviću, kome zbog povrede kolena predstoji višemesečna pauza.- Luka je izuzetan čovek i sjajan košarkaš. Vratiće nas se on još jači. Kapitenu naš, ti si veliki borac, pobedićeš i ovog puta! Čekamo te na terenu - poručile su uglas Ivana, Anđela, Tijana, Jelena i Sandra.

Za nastupe i kostime devojaka zadužena je Ana Brežančić, koja ih je organizovala u najkraćem roku kako bi se okupili i pružili podršku Luki.- Izdrži zbog svih koji te vole i poštuju tvoj rad. Mi smo uz tebe svim srcem, koje je crveno-belo - kazala je Ana.Inače, već na prvom meču u Evroligi čirlidersice Zvezde privukle su veliku pažnju javnosti i navijača u dvorani.- Radujemo se novom druženju s navijačima. Nema lepšeg osećaja nego igrati pred punom dvoranom, a kada još i pobedimo, našoj sreći nema kraja - uz osmeh nam je Ivana prepričala impresije iz Arene.

Pred novim izazovom zvezdine igračice spremaju iznenađenje ODUŠEVIĆEMO DELIJE NA SLEDEĆOJ UTAKMICIČirlidersice Zvezde obećale su potpuni spektakl na sledećem meču koji najbolji srpski tim bude igrao na domaćem terenu u Evroligi.- Spremamo posebnu koreografiju, mislim da će publika biti oduševljena - tajanstveno će Ana.Balerina Sandra, koja je oduševila sve plesnim nastupom na meču protiv Strazbura, prvi put je nastupila pred toliko ljudi.- Iznenadila me je tolika popularnost, koja se desila preko noći. Moja ljubav prema Zvezdi je velika i nije mi bio problem da se ofarbam kako bih bila deo ekipe - rekla je Sandra.Neizbežno je bilo pitanje da li ima dečka...- Nemam, ali ne tražim ga ovim putem (smeh). Veoma sam romantična i čekam onog pravog - uz osmeh će prelepa crvenokosa devojka.

Zahvalan na podršci MITROVIĆ: BORIM SE, MORAM POBEDITILuka Mitrović će zbog povrede odsustvovati s parketa najmanje četiri meseca. - Desilo se to što se desilo. Bio bih najsrećniji da nije bilo tako. Takav nam je posao i ovakve stvari su, nažalost, svakodnevna pojava u svetu sporta. Trudim se da ostanem pozitivan i nasmejan koliko god je to moguće. Prošao sam kroz ovo i znam šta me čeka - rekao je košarkaš.Tokom jučerašnjeg dana Luku su zvali brojni sportisti da bi mu pružili podršku (fudbaler Aleksandar Luković, košarkaš Nikola Vučević i mnogi drugi).- Moram da zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i onima iz drugih sfera života. Dobio sam i mnogo poruka preko društvenih mreža, svima zahvaljujem od srca. Očekuje nas borba, videćemo koliko duga, ali spreman sam na to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track