Košarkaši Partizana: Ne damo titulu!

Fajnal-for ABA lige

Košarkaši Partizana: Ne damo titulu!

Košarka -
Košarkaši Partizana u Tel Avivu protiv Cedevite počinju odbranu trofeja u Jadranskoj ligi 2011/12

Hoće šestu titulu!Košarkaši Partizana danas (17.45 TV Arena) igraju protiv Cedevite u polufinalu fajnal-fora ABA lige u Tel Avivu, čime kreću u odbranu titule u regionalnom takmičenju. Ipak, trener crno-belih Vlada Jovanović ove godine ulogu favorita daje Makabiju, jer su domaćini turnira.

- Mi smo plasmanom na fajnal-for već ostvarili cilj. Naravno, nećemo sada stati na ovome, već da pokušamo da napravimo korak ili dva. Upoznati smo sa našim protivnicima, imali smo priliku s njima da igramo više puta u sezoni, i tu neme nekih velikih nepoznanica. Makabi je favorit broj jedan, dok ćemo mi, Cedevita i Budućnost pokušati da iznenadimo - kazao je Jovanović.

Trener Cedevite Dražen Anzulović ima velikih problema s povređenim igračima, ali veruju u dobar rezultat u Tel Avivu.

- S početkom hrvatske lige krenule su povrede, ali to nas neće sprečiti da maksimalno motivisano uđemo u meč s Partizanom, koji je već godinama u samom vrhu, ali isto tako verujem da možemo da ih pobedimo. Respektujemo protivnika, igrače i stručni štab i nisu slučajno bili petostruki šampioni regionalnog takmičenja - istakao je Anzulović.

ABA liga F4

Polufinale (28. april)

(A) Partizan MTS - Cedevita 17.45

(b) Makabi - Budućnost 20.15

Finale (30. april)

Pobednik (A) - pobednik (b) 20.15

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track