NATAŠINA SAPUTNICA IZ AUTOBUSA UŽASA ZA KURIR: Pobedile smo smrt, sada je lako!
Foto: AP

Milica Ivanović srećna

NATAŠINA SAPUTNICA IZ AUTOBUSA UŽASA ZA KURIR: Pobedile smo smrt, sada je lako!

Košarka -
Košarkašica Milica Ivanović, koja je s Kovačevićevom jedva preživela saobraćajnu nesreću u Mađarskoj, srećna je što se njena saigračica iz Đera posle dve godine vratila na teren

Samo nekoliko dana posle nesreće Nataša mi je rekla da će se kad-tad vratiti na teren, otkriva za Kurir srpska košarkašica Milica Ivanović, koja je s Kovačevićevom bila u autobusu i zajedno s njom jedva preživela saobraćajnu nesreću.

7. septembar 2013.
7. septembar 2013.

Milica je bila Natašina saigračica u mađarskom Ðeru, bila je uz nju dok se oporavljala u bolnici posle amputacije noge.- Nekoliko dana nakon nesreće rekla mi je: „Vratiću se na parket i igraću ponovo! Znajući je, bila sam sigurna da će tako i uraditi. Bila sam uz nju prvih nedelja i gledala njen oporavak svaki dan, kako se držala i nosila s tim što ju je snašlo, tako da nije bilo sumnje da će ispuniti ono što zacrta - kaže Milica.

11. novembar 2015.
11. novembar 2015.

Nataša je zaista snagom neverovatne volje uspela ne samo da normalno hoda već i da se vrati košarci. Ona je preksinoć ušla u istoriju kao prva košarkašica Evrope, koja je pomoću specijalne proteze zaigrala meč za prvoligaški klub. Pomogla je Crvenoj zvezdi da savlada Student i zabeležila pet poena.- Gledala sam na internetu fotografije i snimke njene igre. Žao mi je što snima mogla da utakmicu gledam uživo i da je bodrim. Ona daje inspiraciju svima nama i pokazuje da je sve moguće ako ste dovoljno jaki i ako se usudite da poželite nemoguće - dodala je Ivanovićeva, koja joj je poručila i ovo:- Nastavi da uživaš u životu, radi ono što želiš i time inspiriši sve ljude koje dotakne tvoja priča. Hvala ti na tome!

Britanski San
Britanski San

Španska Marka
Španska Marka

Francuski Ekip
Francuski Ekip

Britanski BBC
Britanski BBC

ČESTITKE SA SVIH STRANAVANJA UDOVIČIĆNataša Kovačević je primer za sve nas! Sve se može ako se dovoljno želi! Svaka čast, Nataša!DANILO ANĐUŠIĆVeliko bravo za tebe i čestitke na prvom meču! Velika si inspiracija svima i verujem da ćeš da nastaviš da nas sve oduševljavaš!MILICA DABOVIĆTreba i to znati. Bravo!IGOR RAKOČEVIĆSrećno i hvala na ovoj lekciji, Nataša. Primer si za sve koji kukaju pred malim preprekama, dok neki preskaču ogromne i ćute.NEVENA JOVANOVIĆOličenje svega pozitivnog! Naklon do poda. Bravo, Nale.RADE ZAGORACSvaka čast i kapa dole. Nemam reči kojima bih izrazio divljenje.IVANA MAKSIMOVIĆOva devojka svima da bude inspiracija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track