Božić: Igra protiv Budućnosti je recept za trijumf u Zadru
Foto: Beta

Partizan spreman za derbi

Božić: Igra protiv Budućnosti je recept za trijumf u Zadru

Košarka -
Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da njegov tim očekuje težak meč protiv Zadra, koji je poznat kao ekipa koja jako dobro igra na domaćem terenu.

"Zadar je dobar tim koji jako dobro igra na svom terenu. Svoj kvalitet i karakter su pokazali i na gostovanju u Zagrebu kada su pobedili Cedevitu. Nas nakon pobede protiv ekipe Budućnosti čeka jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo i kako su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada", rekao je Božić za sajt crno-belih.

On je naglasio da Partizan želi da nastavi sa dobrih igrama, i da će stečeno samopouzdanje iz meča sa ekipom Buducnosti mnogo pomoći ekipi.

"Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali da to i materijalizujemo. Sada želimo da nastavimo u pravcu dobrih igara i da samopouzdanje stečeno nakon pobede u prošlom kolu iskoristimo u najboljem mogućem svetlu", zaključio je strateg Partizana.

Plejmejker crno-belih Aleksandar Cvetković složio se u oceni da je Zadar veoma teško gostovanje, ali i naglasio da ekipa ima recept za pobedu. „

"U Zadru je jako teško igrati. Međutim, posle Budućnosti mi imamo recept kako je potrebno da odigramo da bi na kraju meča bili zadovoljni“", zaključio je Cvetković.

Iz Partizana su poručili da će utakmicu u Zadru propustiti Mihajlo Andrić i Edo Murić, dok će svoj debitanski meč odigrati novo pojačanje na mestu plejmejkera, Džamar Vilson.

Košarkaši Partizana meč 10. kola ABA lige, odigraće u ponedeljak od 21 sat u Zadru, protiv istoimene ekipe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track