DAJANA BUTULIJA: Dobro sam, dođite u što većem broju i podržite saigračice i Srbiju
Foto: Damir Dervišagić Kurir

Svim srcem uz zlatne košarkašice

DAJANA BUTULIJA: Dobro sam, dođite u što većem broju i podržite saigračice i Srbiju

Košarka -
Reprezentativka Srbije u košarci Dajana Butulija neće moći da pomogne svojim saigračicama u prvoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto je u noći između četvrtka i petka operisala slepo crevo.

Butulija se putem društvenih mreža zahvalila svima na rečima podrške i zamolila navijače da dođu u što većem broju u "Pionir" i podrže aktuelne šampionke Evrope.

"Želim samo svima vama koji ste pisali da kažem da sam dobro. Operisano mi je slepo crevo i sve je sad u redu. Hvala vam na brizi i lepim rečima. Bilo bi divno da u subotu dođete u što većem broju u "Pionir" u 19 sati i podržite moje saigračice i našu Srbiju. Ja ovog puta nisam u mogućnosti da pomognem i teško mi je zbog toga, ali svim srcem i mislima sam uz njih", napisala je zlatna srpska košarkašica.

Srbija u odbranu titule prvaka Evrope kreće iz kvalifikacija. Prvu utakmicu igra protiv Nemačke u subotu od 19 sati u "Pioniru", uz besplatan ulaz.

Četiri dana kasnije sledi gostovanje Luksemburgu. U grupi D nalazi se još selekcija Ukrajine.

Prvoplasirane reprezentacije iz svih devet grupa, kao i šest najboljih drugoplasiranih, plasiraće se na Evropsko prvenstvo koje će 2017. godine organizovati Češka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track