(VIDEO) Jokić ponovo odličan, Bobi se nije proslavio protiv Lebrona i družine!
Foto: Fonet/ap

Naši u NBA

(VIDEO) Jokić ponovo odličan, Bobi se nije proslavio protiv Lebrona i družine!

Košarka -
Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jedna odličan meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera nad Indijanom (109:105)

Nikola Jokić je upisao 16 poena (7 od 15 za dva poena, 1 od 1 slobodna bacanja). Najefikasniji u Denveru bio Galinari sa 23 poena.Na drugoj strani Pejserse je do pobede vodio Monta Elis, strelac 32 poena, kojima je dodao devet skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte.

Klivlend je u derbiju večeri pobedio San Antonio sa 117:103. Lebron je bio najbolji u pobedničkom timu sa 29 poena, sedam asistencija i pet skokova. Po 21 poen upisali su Kevin Lav i Kajri Irving.

Boban Marjanović je postigao tri poena za San Antonio (sva tri sa linije slobodnih bacanja) i upisao tri skoka za 10 minuta koliko je proveo na terenu. Najefikasniji u Sparsima bio je Kavai Lenard sa 24 poena.

Nezaustavljivi Golden Stejt je uspeo da obori još jedan rekord. Ratnici su savladali Filadelfiju (108:105) i tako upisali 43 pobedu u 47 mečeva što je najbolji start u istoriji NBA posle 47 odigranih utakmica. Voriorse je protiv Filadelfije predvodio Klej Tompson sa 32 poena. Stefan Kari je zabeležio 23. Najbolji kod domaćih bio je Ajzea Kanan sa 18 poena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track