(VIDEO) BJELICA POSLEDNJI PUT GLEDAO KOBIJA: Brajant razbio Minesotu, Srbin bez šuta na koš
Foto: Tanjug/AP

NBA liga

(VIDEO) BJELICA POSLEDNJI PUT GLEDAO KOBIJA: Brajant razbio Minesotu, Srbin bez šuta na koš

Košarka -
Legenda NBA košarkaške lige Kobi Brajant podsetio je na najbolje dane, pošto je u trijumfu Lejkersa nad Minesotom (119:115) ubacio 38 poena.

Bila je to poslednja prilika da se na terenu nadmeću Kobi Brajant i Kevin Garnet, koji su se dvaput tokom karijere borili za titulu. Ali, poslednji Kobijev nastup protiv Timbervulvsa protekao je bez duela sa starim znancem, jer su ovaj meč propustili Minesotini "KG", te Nikola Peković i Kevin Martin. Brajant je, međutim, briljirao.

Za 33 minuta je ubacio 38 poena, od čega je sedam bilo trojki, a meč je završio i uz pet skokova, pet asistencija, dve osvojene lopte i - ključne pogotke u finišu, za kraj crne serije od deset uzastopnih poraza. I za kraj njegovih borbi sa Minesotom, jer odlazi u penziju na kraju ove sezone.Što se Bjelice tiče, on je na terenu proveo samo šest minuta. Za to vreme nije ni uputio šut ka košu Lejkersa, a ostvario je po skok, asistenciju i osvojenu loptu. U poslednje tri utakmice Nemanja je na parketu je bio 28 minuta i ukupno postigao dva poena.

Rezultati:

Njujork - Boston 89:97Hjuston - Majami 115:102Feniks - Toronto 97:104Portland - Milvoki 107:95LA Lejkers - Minesota 119:115

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track