(VIDEO) SRBI BEZ UČINKA: Divac gledao Jokića!
Foto: Fonet/ap

NBA

(VIDEO) SRBI BEZ UČINKA: Divac gledao Jokića!

Košarka -
Srpski centar Nikola Jokić proveo je samo četiri minuta na terenu, u porazu Denvera od ekipe Sakramento Kingsa (110:116), dok je Bobi Marjanović u pobedi Sparsa nad Lejkersima (119:113) igrao samo 36 sekundi.

Legenda jugoslovenske košarke, direktor Kingsa i čovek sa kojim američki mediji svakodnevno porede Nikolu Jokića, Vlade Divac, uživo je gledao duel Kingsa i Nagetsa.

Jokić je imao velikih problema sa ličnim greškama na ovom meču, tačnije sa Demarkusom Kazinsom, koji je primorao srpskog centra da za samo četiri minuta igre napravi čak četiri faula. Nikola se nije upisao u strelce na ovom meču.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je upravo sjajni Demarkus Bugi Kazins sa 37 postignutih poena.

Košarkaši San Antonija savladali su Los Anđeles Lejkerse, a Boban Marjanović igrao je samo 36 sekundi.Najefikasniji u redovima Sparsa bio je iskusni Toni Parker sa 25 poena, dok se u poraženom timu istakao neponovljivi Kobi Brajant sa 25 poena.

Nemanja Bjelca nije igrao za Minesotu, koja je poražena od Memfisa (109:104). Podsetimo, srpski reprezentativac je povredio desno stopalo. U sastavu za ovaj meč nije bio ni prvi čovek Partizana Nikola Peković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track