RADULJICA: Harden je smešan, moja brada je lepša!
Foto: AP, Profimedia

Udario na NBA zvezdu

RADULJICA: Harden je smešan, moja brada je lepša!

Košarka -
Možda je njegova brada najpoznatija u svetu košarke, ali ja imam veću glavu, veći sam čovek i mnogo mi bolje stoji, obnovio je srpski centar „rat“ sa slavnim Amerom

Sve možete da mu dirate, ali bradu ne pipajte! Prva brada Evrope udarila je na konkurenciju preko Bare. Naravno, reč je o Miroslavu Raduljici, koji je pecnuo američkog asa Džejmsa Hardena, najpoznatijeg bradonju u NBA ligi.Centar srpske reprezentacije dospeo je u žižu posle poraza u finalu Svetskog prvenstva od Amerike. Raduljica je tada (u šali) prozborio da ga poraz ne boli jer ima bolju bradu od Hardena.- Rekao sam to! Mislim da mi brada bolje stoji nego Hardenu jer sam krupniji od njega - počeo je priču na tu temu Raduljica za Eurohups.Najbolji igrač Panatinaikosa nije se tu zaustavio, već je jednom za svagda stavio tačku na pitanje čija je brada lepša i bolja.- Možda je njegova brada najpoznatija u svetu košarka, ali ja imam veću glavu, veći sam čovek, moja brada je i veća i bolja.Autor je potom izneo „nepristojnu ponudu“ pred asa grčkog tima. Ako Panatinaikos postane šampion Evrope, briješ bradu...- To nije stvar pobede ili poraza, ne nosim je zbog toga. Brada je moje sadašnje stanje uma, možda se u budućnosti to promeni i moj imidž postane drugačiji.Čuvenu bradu malo ko sme i da pipne. Snažni centar samo dvojici ljudi daje za pravo da mu se igraju bradom.- Nervira me kada neko hoće da me povuče za bradu. To je dozvoljeno samo mom bratancu, mada mali nije uopšte nežan. Dobro, i Muti Nikoliću. Njih dvojica jedno smeju to da rade, ostalima ne dozvoljavam - jasan je Miroslav Raduljica.

Zvezda – PanatinaikosUSKORO STIŽE U BEOGRADSledeće nedelje na programu će biti prava poslastica za sve ljubitelje košarke. U meču Crvena zvezda - Panatinaikos direktni rivali biće Majk Cirbes i Miroslav Raduljica. Sjajni centri, po mnogima i najbolji u Evropi, vodiće pravu bitku pod obručima. U prvoj utakmici nemačka snaga bila je bolja od srpske brade.Meč Crvena zvezda - Panatinaikos igra se idućeg petka od 20 časova u Kombank areni.

Voli da čitaOPČINJEN ROMANIMA STIVENA KINGA Miroslav Raduljica oduševljen je serijalom romana Stivena Kinga „Mračna kula“.- To su njegove najbolje knjige. Impresioniran sam! Čak sam i tetovažu uradio na tu temu. Prvu knjigu Stivena Kinga sam dobio pre više od deset godina... Oduvek volim vestern filmove, kaubojce, usamljene revolveraše... On je sve to pomešao sa elementima fantastike i napravio sjajnu stvar. Od svega, najviše mi se sviđa glavni lik - poručio je Raduljica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track