MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO RECEPT ZA USPEH: Košarkaši Mege se očeličili spavanjem u zatvoru!
Foto: Fonet

Hit sezone

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO RECEPT ZA USPEH: Košarkaši Mege se očeličili spavanjem u zatvoru!

Košarka -
Košarkaši Mega Leksa su senzacija! Osim što su osvojili Kup Radivoja Koraća, plasirali su se u finale plej-ofa ABA lige.

Posle prvog trofeja u kratkoj klupskoj istoriji, imaće priliku da osvoje i drugi, pošto su u dva polufinalna meča doigravanja u Jadranskoj ligi eliminisali Budućnost.

Sve je to Mega uspela iako živi nomadskim životom. Godinama menja mesta borvka. Posle Beograda, domaćin je bila u Smederevu, pa u Kruševcu, a sada u Sremskoj Mitrovici. Pritom, ekipa trenera Dejana Milojevića trenira u Železniku!

"Ne vidim problem što treniramo u Železniku, a igramo u Mitrovici. Pa jedna Minesota trenira u sali u kojoj nema tribina, a onda izađe da igra u hali od 20.000 mesta. Problemi sa koševima, vlažnosti u sali, mrežicama... Sve su to samo izgovori", izjavio je ugledni košarkaški menadžer i prvi čovek Mege Miško Ražnatović prilikom gostovanja u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport.

Ražnatović je otkrio još zanimljivih detalja.

"Mega odlazi u Mitrovicu na dan utakmice, trenira, odspava u hotelu koji je u sklopu zatvora - možda je i to uticalo na čeličenje igrača - i igra utakmicu", u prepoznatljivom, duhovitom stilu prokomentarisao je Ražnatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track