ZVEZDAŠI DALI REČ: Bogdane, ne brini za piće!
Foto: Saša Pavlić

Crveno-beli će se pobrinuti za Bogdanovićevev mini-bar

ZVEZDAŠI DALI REČ: Bogdane, ne brini za piće!

Košarka -
Vladimir Štimac počastiće cimera iz reprezentacije koji je rešio pobednika meča između Fenerbahčea i Efesa i tako omogućio srpskom klubu plasman u četvrtfinale Evrolige

Bogdan Bogdanović ne treba da se sekira zbog sadržaja i količine pića u mini-baru tokom narednih priprema reprezentacije Srbije.Kao što je i zahtevao preko društvenih mreža posle pobede njegovog Fenerbahčea nad Efesom, račun će mu podmiriti zahvalni saigrač iz Crvene zvezde Vladimir Štimac, koji će definitivno igrati u top 8 fazi Evrolige.- Bogdan može biti bezbrižan jer ćemo umeti da se revanširamo. Ipak, šalu da ostavimo po strani zbog onih koji će pomisliti da smo mi stvarno došli u top 8 zato što nam je neko drugi to omogućio. Ne, Zvezda je zaslužna što se nalazi među najboljih osam timova na kontinentu. Došli smo dotle zbog svojih pobeda, i to jeste velika stvar za klub i naše navijače - rekao je Vladimir Štimac za Kurir.Šta je sada vaša želja: CSKA ili Kuća Laboral?- Teško je između dve vrhunske ekipe izabrati lakšeg rivala. Baš zato što nema lakog potpuno nam je svejedno šta će se dogoditi u poslednjem kolu.

Da se zalije... Bogdanović
Da se zalije... Bogdanović

Zar nije, sa centarske pozicije gledano, jednostavnije igrati protiv ruske ekipe?

- Možda će nekome tako izgledati na prvi pogled. Ali nije tako u praksi. Oba tima imaju igrače koji su osvajali Evroligu, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.Da li ste razgovarali s Milošem Teodosićem u vezi sa mogućim susretom?- Pričali smo skoro, ali u tom trenutku naš meč nije bio izvestan kao sada. Naravno, eventualni meč neće promeniti odnos među nama reprezentativcima. Oni su moja porodica, doživljam ih isto kao i svoje saigrače u Crvenoj zvezdi.Ko vam je cimer u reprezentaciji?- Bilo ih je dosta do sada. Bogdan, Kalina... Sjajni ljudi i igrači.Po svemu rečenom, crveno-beli bi sasvim sigurno za nijansu više želeli da to bude španski predstavnik, jer je opšti utisak da bi tu postojala nešto veća šansa za prolazak dalje, iako ekipa Velimira Perasovića u ovom trenutku možda igra i najlepšu košarku u Evropi.

Godine učinile svojeNEMA VIŠE DŽAJIĆEVSKOG RADOVANJA KAO RANIJEUpadljivo je postalo da se više ne radujete koševima sa visoko podignutim rukama, što reče jednom Svetislav Pešić, kao Dragan Džajić?- Došlo mi s godinama da se drugačije ponašam. Naučio sam da kontrolišem emocije, a mislim da više radovanja bespotrebno odnosi energiju. Znam da, s druge strane, navijačima znači kada vide naše emocije na parketu, ali bilo je vreme da taj posao prepustim mlađim saigračima.

Pojačanje za top 8RODIO SE VUK JOVIĆStefan Jović će 1. april 2016. godine pamtiti do kraja života. U isto vreme je sa Crvenom zvezdom prošao među osam najboljih timova u Evroligi, a za vreme meča postao je otac. Na svet je došao zdrav i prav dečak, koji će se po želji roditelja zvati Vuk.

Kalkulacije

Zvezda će igrati protiv CSKA ukoliko:- CSKA savlada Olimpijakos, bez obzira na rezultat meča u Bambergu- CSKA izgubi od Olimpijakosa, ali Broze pobedi Laboral KućuZvezda će igrati protiv Laboral Kuće ukoliko:- CSKA izgubi od Olimpijakosa, a Laboral Kuća savlada Bamberg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track