POŠTOVANJE ZA HEROINU: Nataši Kovačević plaketa grada Riminija

Košarkašica Crvene zvezde dobila još jedno priznanje

POŠTOVANJE ZA HEROINU: Nataši Kovačević plaketa grada Riminija

Košarka -
Ona je svuda drag i rado viđen gost. Nimalo slučajno, jer svojim poduhvatom i neverovatnim povratkom na teren posle svih nedaća Nataša Kovačević ne prestaje da zadivljuje sportski svet.

Košarkašica Crvene zvezde za vikend je boravila u Italiji u poseti agenciji Iterperformans koja je zastupa, a u Riminiju je bila specijalni gost na lokalnom derbiju Treće lige između Rimini Krabsa i ekipe Santarkanđelo. Na poluvremenu utakmice koja je odigrana pred prepunim tribinama, kapaciteta 3.000 gledalaca, gradonačelnik Riminija Andrea Gnasi u prisustvu savetnika za sport Đanluke Brasinija Nataši je uručio specijalnu Plaketu tog grada sa posvetom - „Za velikog sportistu i veliku ženu“.

- Bila sam oduševljena načinom na koji su me primili i veoma počastvovana Plaketom koju sam dobila. Bio je to za mene vrlo emotivan trenutak i za to im dugujem veliku zahvalnost. Kada vas pred tolikim brojem ljudi predstave kao simbola životne borbe teško je ostati ravnodušan – poručila je Nataša Kovačević koja je od košarkaša domaće ekipe u znak sećanja na ovo druženje na poklon dobila majicu kluba i loptu sa potpisima svih igrača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track