FINALE KOŠARKAŠICA: Radivoj Korać za titulu, Crvena zvezda za produžetak serije
Foto: Kosarka24.rs

Treća utakmica

FINALE KOŠARKAŠICA: Radivoj Korać za titulu, Crvena zvezda za produžetak serije

Košarka -

Finale plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije ulazi u završnu fazu.

Večeras, nešto pre 20.00 časova, imaćemo i odgovor na pitanje da li je kraj i počinje veliko slavlje ŽKK Radivoj Korać, ili serija tek ulazi u zaplet.

U subotu od 18.00 časova, u beogradskom SC „Šumice“, na programu je treća utakmica finalne serije plej-ofa između Radivoja Koraća i Crvene zvezde. Ekipa trenera Miloša Pavlovića ima velikih 2:0 u seriji, pošto je dobila prva dva duela (84:59, 62:51)…

– Imamo meč loptu, treća utakmica se igra na našem terenu… – priča Miloš Pavlović, trener Radivoja Koraća. – Očekujem veliku borbu i, takođe, pravi odgovor mog tima. Verujem da će nas šut služiti malo bolje nego u prethodnoj utakmici. Prevagu će opet doneti želja, borbenost i koncentracija… Mislim da smo u ovom trenutku bolji i kvalitetniji tim od Zvezde, što smo pokazali u prve dve utakmice i nadam se da će isto biti i u trećem meču – optimist je Pavlović.

Strateg Koraća poziva ljubitelje igre pod obručima da sutra u 18.00 sati dođu u “Šumice”.

– Iskoristio bih priliku da pozovem sve naše navijače, koji su nas i do sada verno bodrili, da dođu u što većem broju na treću utakmicu finalne serije i da nam pomognu da, eventualno, zajedno proslavimo treću uzastopnu šampionsku titulu, koja bi bila prva osvojena na našem terenu – kaže Pavlović.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dragan Vuković veruje da crveno-bele mogu da slave u trećem susretu finala plej-ofa protiv Koraća.

– Daćemo sve od sebe da u trećoj utakmici pobedimo i produžimo seriju. Radimo intenzivno na tome… Naši ciljevi, Crvene zvezde i Radivoja Koraća, koncepti dva kluba, stvarno su različiti. Oni kao cilj ispred sebe imaju isključivo borbu za titulu, a mi stvaranje tima, igrača, a titula će doći kao rezultat dobrog rada… – objašnjava Vuković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track