DOČEKALI JUTRO S ČAŠICOM: Simon i Bjelica ulubili separe
Foto: Damir Dervišagić

Saletovi „orlovi“ lumpovali u Beogradu

DOČEKALI JUTRO S ČAŠICOM: Simon i Bjelica ulubili separe

Košarka -

Naši košarkaši iskoristili dane bez obaveza za noćni provod. Zvezdin as čašćavao za titulu, a ni igrač Minesote nije ostao dužan

Drugovi iz reprezentacije ponovo su zajedno. Ovoga puta ne na terenu, već u noćnom provodu. Marko Simonović i Nemanja Bjelica iskoristili su dan bez košarkaških obaveza da posete jedan prestonički klub.

Dugačka sezona u NBA ligi je završena, a Bjelica je jedva dočekao da se vrati u Srbiju. Pre početka pripreme za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, as našeg tima imaće nekoliko nedelja odmora. Boravak u Beogradu Nemanja je iskoristio da izađe u provod s drugarima, među kojima je bio i Marko Simonović, košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije.

Tandem „orlova“ prepustio se čarima noćnog života prestonice, a neizbežan je bio i alkohol. Sudeći po fotografijama iz kluba, provod je bio sjajan. Bjelicu su posebno pogodile neke Tonijeve pesme, pa je tako često visoko dizao ruke. Zabava je potrajala do duboko u noć, što nije bio problem za Bjelicu, koji trenutno nema obaveza na košarkaškom terenu. Za Simonovića sezona još nije završena, s obzirom na to da igrača Zvezde čeka domaća liga, koja je tek počela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track