STOPAMA BODIROGE I ĐORĐEVIĆA: Nataša Kovačević držala predavanje u Milanu
Foto: Saša Pavlić

Za budućnost sporta

STOPAMA BODIROGE I ĐORĐEVIĆA: Nataša Kovačević držala predavanje u Milanu

Košarka -

Košarkašica Crvene zvezde Nataša Kovačević boravila je proteklih dana u Milanu, gde je učestvovala na poznatom međunarodnom sportskom samitu "Future sport future".

Nataša je u prisustvu brojnih poznatih ličnosti italijanskog sporta, među kojima je bio i čuveni košarkaški stručnjak Sandro Gamba, ispričala kako je posle teške saobraćajne nesreće uspela da se vrati na teren. Pošto je na ovom skupu jedna od tema bila "Uloga roditelja u karijeri sportista", prisutnima se obratio i njen otac Vukašin Kovačević i ispričao sa čim se sve porodica susretala posle nesreće u Mađarskoj pre dve i po godine.

Koliki ugled ovaj seminar ima u Italiji možda najbolje svedoči podatak da su svojevremeno u njemu učestvovali naši legendarni košarkaši Aleksandar Đorđević i Dejan Bodiroga.

Sandro Gamba održao je predavanje na temu "Italija i sport", a posebnu pažnju je izazvala i talentovana italijanska odbojkašica Đudita Lualdi. Ona je govorila o odlikama idealnog trenera, a Nataši Kovačević je poželela da se ponovo sretnu na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track